Nerm7n dml33 Ayy aynen bende her kalp atışını duyduğumda ağlayasım geliyor. (Normalde hiç duygusal biri değilim) hormonlar sanırım 😂
Gulsum2308 Nerm7n geçmiş olsun canım inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gmziscn Cinsiyet erken tahmin iyi değil 8. Haftadan beri 100 de 90 kız derken 12. Haftada 100 de 100 erkek dedi şuan 13+3 günlüğüz😇
Gulsum2308 Gmziscn ooo sizin baya erken tahmin etmiş 8. Haftada belli oluyo mu ki ya, hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk 😊
Glsh0708 Gmziscn hayırlı olsun ne güzel doktorun söylemiş bizimki söylemiyor 12 +3 bende yarın gidicem inşallah söyler
Gulsum2308 dml33 ama gerçekten insan her doktora gidişinde tedirgin gidiyo kese görmek kalp atışı duymak Yok ikili test falan derken devamı geliyo Rabbim kalplerimize ferahlık versin, annelik duygularını yaşıyoruz o yüzden herşeye endişeleniyoruz sanırım 🤗
dml33 Gulsum2308 her test bi stres benim icin :)) allah herkese saglikla kucagina almayi nasip etsn bebeklerimize uzun omur versin Allahim
Gmziscn Gulsum2308 evet çok erken tahminde bulundu ilk söylediğine ister istemez odaklanıyorsun sonra biraz şok oluyorsun en iyisi vaktinde kesinse söylemek sağlıkla gelişinde oğluşum önemli olan o ilk şoku atlattım alıştım şuan☺️
Meri15 Bana 10+4 te bacak arasını açtığını erkek bebek olduğunu 2 hafta sonra tekrar gelmemi, o zaman daha netleşeceğini söyledi 12. Haftamda gittiğimde yine bacak arasını açtı ve bariz erkek bebek dedi doktorumuz 😌😊
Gulsum2308 Gmziscn evet ama insan merak ediyo işte inşallah ikili taramaya gittiğimde bende görürüm 😍 Sağlıkla gelsin oğluşun inşallah ❤️ Benimde içimde hep erkekmiş gibi bi his var ama hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsunlar
kizbebekannesii Tiredmother canım senin de benim gibi belirtilerin kaybolmuştu. Kasıkların falan acımıyordu sanırım ama bi sıkıntı yokmuş sanırım senin çok sevindim ben de haftaya gideceğim 😍
dml33 BurcuY benimde 2 gun oldu bel agrisi cikti ya bi arada bacagimin ic kismi agriyodu o gecti bu cikti :) yarin sorucm bebek buyudugu icin falan diyolarda bilmiyorum
SevCem BurcuY benimde öyle sağ kalcamdan belime ve bacağıma doğru ağrım başladı. 11+4 üz. Perşembe ikili testim var. Herşey güzel olacak inşallah. Sağlıkla dünyaya gelecek sağlıkla büyüteceğiz inşallah miniklerimizi 💜💜💜🙏🙏🙏