Elifff21 Gulsum2308 evet ögrendim kız benimki bişey soracak bugün tam olarak 13haftalıgım ve fark Etimki mem islaklıgını korkuyorum bu yüzden acaba bişimi oluyor diye sizde varmı böyle bı durum .
OzgeeK Bu hafta 12.haftama girdim ama cinsiyet demedi daha doktorum ikili testimin sonucunu göstereceğim yarın inşallah skntı çıkmaz
Gulsum2308 OzgeeK bazı doktorlar ikili testte de cinsiyet tahmininde bulunabiliyor tabi bebeğe bağlı tabi biraz da, içini ferah tut Allahın izniyle bişey olmaz güzel çıkar sonuçların 🤗 Bende 6 kasımda gidicem ikili taramaya, şu an 11+4 deyiz
OzgeeK Gulsum2308 Haklısın canım hayırlısı olur inşallah sonucuma netten baktım Free beta hcg 50 nin altında olunca erkek yazmışlar üstünde olunca kız ama ne kadar doğru bilmiyorum benim 27.4 çıktı😊
Gulsum2308 OzgeeK doktorum 12 haftaya girdikten sonra yapılıcak dedi canım o yüzden yaptırmadım 11. haftada
Seda54 OzgeeK kusura bakmayın konu ile alakası yok ama ikili tarama testi ne için yapılıyor ben 10+2 haftalık hamileyim doktor kontrolünde Kasım 16 erkenden gidip yaptırmalı mıyım 🤔
Nerm7n Bende yarın sabah gidicem ikili tarama olacak inşallah heyecanlıyım tabi 11+5 olduk. Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissediyorum. İlk haftalarda neydi öyle asrın uykusunu yaşadım resmen 😂😂 doymadım uykuya bee
Gulsum2308 Nerm7n benimde ilk haftalar aşırı uykuyla geçiyordu yaa yataktan kalkmak istemiyodum resmen şimdi öyle değilim çok şükür 😄 Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Heisenberg Nerm7n cinsiyet belli olacak mı yarın acaba mutlaka haber ver bize de 🙏🏻 Bende 14 Kasım'ı bekliyorum 4 gözle 💕
Nerm7n Gulsum2308 İnşallah canım sağol 🙏🏻 İki sene önce bi düşüğüm olmuştu. Her doktora randevu ya gittiğimde aynı sürprizi yaşayacağım diye endişe duyuyorum. Allah yaşatmasın. İsteyen herkese vakti zamanında gönlüne göre versin. 🙏🏻
dml33 BurcuY ins 10. Haftada bakmaya calisti doktor hareket etmedi benim uyusuk cocuk :) yarin cikolata yicem girmeden belki hareket eder
dml33 Nerm7n amin ina saglikla alirsn kucagina bnde 7 ay once dusuk yaptim doktora giderken hep bi korkuyla gidiyorm ultrasonda doktorun gozune bakiorm kotu bisey demesn diye
Gulsum2308 Nerm7n geçmiş olsun canım inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun, Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Nerm7n dml33 Ayy aynen bende her kalp atışını duyduğumda ağlayasım geliyor. (Normalde hiç duygusal biri değilim) hormonlar sanırım 😂
Gulsum2308 dml33 ama gerçekten insan her doktora gidişinde tedirgin gidiyo kese görmek kalp atışı duymak Yok ikili test falan derken devamı geliyo Rabbim kalplerimize ferahlık versin, annelik duygularını yaşıyoruz o yüzden herşeye endişeleniyoruz sanırım 🤗