Newmom Kıyafetleri ne zaman yıkayacaksınız kızlar? İnsan kıyamıyor da yıkamaya o kadar tatlılar ki🤦🏻♀️
Mrry Baklava ben ben ✋🏻Ocakta doğumum 27. Haftamdayıö ilerlemiyor zaman valla çok var gibi geliyo dizede öylemi 👀
HakanDuyguGl Mrry 30 haftalık cnm geçen hafta ayaklark ayagıydu son gitmemde kafası asagıda dedı doktor ama daha gene 30 kere döner dedı 37 gaftaya kadar dedı ben hıssetmedım donduğunu ama bır gun acayip karnıma sancı girdi belkıde o gun dondu
Mrry HakanDuyguGl bende bi korku oluştu dönmezde sezaryen olur diye etrafımda doğum hikayelerinden etkilendim sorup duruyorum herkese ne zaman dönüyo diye😕😐29. Haftamda kontrole gidicem bakıyım ne dicek
Sln_alialp Tugbamete benimde bugün gittik canım 1370 gramdı 😊aynıyız bence seninle 😍 aynen beklenen Doğum tarihi 9 Ocak 💃💃 erkek bu arada benimde canımm
Tugbamete Sln_alialp minik erkeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah yeni yılın ilk hediyeleri olcaklar 😍😍
Muhammedamine Baklava Aminnn inşallah cümlemiz hayırlı haberler verelim burda doğum hikayelerimizi paylaşmakda nasip olsun 🤗
Baklava HilalEraslan bende bilmiyom biz daha kucuguz 😅 bende meraklardayim.😅Rabbim saglikla kavustursun 😍
HilalEraslan Baklava Dün kontrolüm vardı bebek dönmüş kanala doğru normal Doğum gibi görünüyor ama son ana kadar bekleyeceğiz dedi. Yani sanırım dönmediği zaman sezaryen gündeme geliyor 😅☺️
Baklava Yarenelibol oy oyy 😍😍 bitmiş sizin hersey 😅 Allah kolaylik versin 😅 neyse once siz dogurun en son ben dogurcam 😅
goncc Baklava hem bi anda bütçeye çok yüklenmemek adına ufak ufak alıyor hem de dayanamıyor 😁 her çarşıya pazara gittiğinde bi çorap bi tulum bişeyler almadan dönmüyor
Baklava Ryhn Rabbim saglikla kabustursun 😍 Ben normal kilosu kac olmasi lazim bilmiyorum bilen soylesin 😊 benimki biraz az almis.o yuzden normali kac oluyo bi fikrim yok 😊
Baklava Melhaercan sizin ucuncu tecrubeniz de var 😊 Allah bagislasin 😍😍😍 biz sadece duyduklarimiz ve gorduklerimizden korkuyoz 😅 Allah kolaylik versin ins.kolay dogumlar nasip etsin hepimize ins 😊