Betulakbyk Hanim78 benimde 26+2 ilk doğumum olucak Şubat 4 normalde ama sanki bana Ocak 20 de oluvercek gibi geliyo ❤️
ArslanlardanEsra Betulakbyk benimde 26 haftalık ama doğum şubat 21 sizin nasıl öyle acaba? Son adet tarıhıniz nedir
cyakdemir Ben 🙋🏽♀️ 27+4 teyizz 😍 28 ocak en son günümüz 🤗 Allahımmm her birimize sağlıklı doğumlar nasip etsinn 🙏🙏
Mv00 Baklava ben varım 🤗27olduk bugün. Allah kısmet ederse Ocak 15-20 arası dedik . Bakalım kısmet 🤷🏼♀️
Baklava Reyhankarabiber bekleyelim bakalim 😅 yavas yavas gelsinde 😅 Rabbim saglikla kavustursun ins 😍
berdem6 HakanDuyguGl 29+3 benımdee:) bıyandan zaman gecsın bı yandan gecmeısn ıstıyorum .korku heyecan sabırsızlık hepsı var :)
Aryamom- Buskat ayy inşallah benimde 24 ocak eşimin doğum günü 24 ocakda sezaryen olucam rabbim nasip kısmet ederse ❤️
HakanDuyguGl Baklava herseyı aldım tek odamız kaldı onuda haftaya alıcaz ınsallah bırde hastahane için çikolatamız felan süslerimşz kaldı
Newmom Baklava 37.haftamda izne ayrılacagm evet cabuk geciyor ama bazen de yavas. Her hamile bebegine kavusmak icin can atıyordur eminim. Saglıkla kavusalım hepimiz insallah
Baklava Newmom benimde kontrol gunun gelmesine yakin zaman gecmiyor gibi geliyor 😅 merak ediyoruz ya gecmiyo gecmiyo 😅