Baklava Serpil11 bi ayni zaman da dagurcak hatun dahaa 😍😅 bi kac tane var burda ayni 😊 Aliriz yaa esya sonucta hallolur bi sekilde 😊
Baklava dogamoms Rabbim zamaninda kabustursun ins saglikla 😍 Isteyene ocak erken gelsin ben yavas gelsin isteyenlerdenim 😅
YagizAsyaMom Bizde 29+3 günlüğüz 🙆♀️ 3 gün önce acilde 1656 gram ölçtüler oğlumu 2 hafta önde dendi. bugün kendi doktorumuz ile randevumuz vardı oda 1565 gram ölçtü ben kendi doktorumun ölçümünü baz alıyorum. Oda 1 hafta önde çıkıyor sorun yok ama dikkat et dedi. Onun dışında gece alev alev yanıyoruz 🤣🙆♀️mide yanması uykumu mahvediyor. Hazırlıklar çok az kaldı ufak tefek şeyler 😍
berdem6 YagizAsyaMom benımde 29+3 :) 29 haftada 1544 gr dı. dr 10 gun onde dedı.bu bebek 3 buçuğu bulur dedı.erkek olduğu ıcın ana baba ırı olunca bole olabılıomus:)
Baklava Buskat dogum gunune denk gelse ne super olur dicem de o zamanda olmiycak 😅 Saglikla zamaninda gelsin yavrun ins 😉😍
Nazlicinar Baklava bizimde herşeyimiz hazır erken doğum riski var çantamız bile hazır çınarımızı bekliyoruz
Aminem Baklava evet orasi anlaşılmıyor ama buyudukçe uf diyorum 🤣 hele benim karnim cok çıktı bide agirlastim iyice. Bazen aknimi cikarip kenara koymak istiyorum varya 🤣
Baklava Nazlicinar him sizin oyle bir risk durumunuz varsa normal tabi ki bizde simdilik bisey yok.Rabbim saglik versin zamaninda saglikla gelsin Evladınız 😍😍
mineeeee Baklava ben normal dogumu bekleyemeyecem galiba.Hem kendim hemde kanamam oluyor ara sıra. Rabbim nasip ederse ocakta bebisimi kucağıma alirim insallah 😇
Baklava mineeeee ins Rabbim saglikla kavustursun yavrunla seni.Zamaninda hayirlisiyla gelsin yavrun ins 😍
Tuba-Sahra Baklava ewet canım biri 5 biri 6 yaşında iki abimiz var onlar hep kız kardeş istedi rabbim onların gönlüne göre verdi doğunca ne olur bilmiyorum :) amin canım inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız rabbim o günleride göstersin ☺
Ayal80 Bende 30+4 günlük hamileyim ocağın ilk haftası olacak inşallah tabi erken gelip aralıkta falan olmazsa iki hafta önce kilosu 1135ti cumartesi kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş benim oğlan 💙