Baklava Daha cok var gitmeme benim 😅 o zmaana kadar sen gidersin 😅 ben ayin 7sinde gidicem o zaman 33.haftaya girmis olucam 😅
Baklava Mrry evet sanaydi cevap 😅 direk yazmisim farkinda degilim 😅 Neyse o zmaan bi 17 gun daha sabredelim sonra merakimizi gideririz ins 😅 Sabir sabir 😅
Kubkub Yaseminmericli yok canım sezeryan değil, daha belli değil. O mesajı yazalı baya olmuş şimdi 32+3 olduk 😊
Mrry Baklava evet resmen doğuma gel dedi millet son zamanlarda sık gidiyo benimki gelme diyo 😂bir önceki randevuda da aynını dedi ama dayanamayıp gittim başka doktora aldım sıra bende ki şans o doktor yoktu mecbur ona muayene oldum sözde ona yakalanmıcaktım😂😂😂😂
Candy_liz Mrry canım bunu son adet tarihine göre belirliyorlar, 40 haftanın dolduğu gün olarak.. Ama bu sadece bir tahmin tabiki😊 daha ilk keseyi gördüğümde söylemişti doktor..
Mrry Candy_liz Evet canım biliyorum da benim bazen kendi hesabımdan bir iki gün Önde oluyo ultrasonda o yüzden merak ediyorum onların hesabında ne çıkıcak diye🙂bide ilk verdikleri ultrason resminden hesaplayabiliyolar diye biliyorum
Baklava Mrry hahaah 😅 elin mahkum yakalanican 😅 Bende merak ediyorum ama sık sık gitmek istemiyorum 😅 malum muayene ucreti biraz tuzlu 😅 Bakalim bizimki ne diycek 😅
Baklava Mrry 9 gun kaldi randevumuza 😅 33. Haftaya girmis olucam o zmaan 😅 Sen baska doktora filan gitmedin demi 😅 Sabrettim sabrettim az kaldi benimde 😅
Nehirce Baklava 33+3 oldu bebişim doktorum ocak ayının ilk haftası ya da aralık ayının son haftası gelebilir diyor. Hem tam gününü tamamlasın gelişsin hem de aralık sonunda gelsin istiyorum 😊 değişik bi his 🥰🥰
Baklava Nehirce oy maşallah 😍 Tabiki son zamanlarda artik heycan dorukta hisler birbirine karışık 😅 Zamaninda gelsin ins. Saglikla kavuşun 😍😍
Nehirce Baklava amin hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alalım inşallah 🤲🏻🤲🏻🧿 pzartesi doktora gideceğiz heyecan tavan yaptı şimdiden kilosu ne kadar oldu acaba diye ☺️☺️☺️☺️