Candy_liz TugceBykbs ilk gittiğim doktorlar hep 21 ocak dediler, internette 22ocak diyor, son gittiğim doktor 23 ocak dedi🙈 yani son olarak allah bilir diyorum..
Baklava Candy_liz 22 ocakta gelsin 😅 benim dogum gunumde 😜 Bizimkide 1 hafta once gelirse dogumgunumde gelicek 😅 Bakalim kiminki tutucak 😅
Mrry Baklava mesajın bilgisi gelmediğinden görmedim kusura bakmayın🌸ben kilosunu çok meraktayım gittiğinizde sorun sizde unutmadan gerekirse yazın🤩ben kafamda elli soyutlar gidip hiçbişey öğrenmeden geliyorum😂😂
Baklava Mrry bu sefer eşimle gidicem o hic bi seyi sormadan birakmaz 😅 Benden cok o konusuyo doktorla 😅 Genelde beni şikayet ediyo ama olsun 😅 Bu gidisimizde artik bizde herseyi ogreniriz bakalim 😊
Candy_liz Mrry canım bunu son adet tarihine göre belirliyorlar, 40 haftanın dolduğu gün olarak.. Ama bu sadece bir tahmin tabiki😊 daha ilk keseyi gördüğümde söylemişti doktor..
bsebse gamzebella senin yine iyi canim bende 2haftadir basladi bel agrilari ve son bi haftadir sag bacagimin ustune basamiyorum dutamiyorum guc kaybi var duscek gibi oluyorum topal yuruyup 2buklumum. Yataken kalkarken hep agrim var belimin sag tarafinda bi noktada. Yarin fizik tedaviye randevu aldim. Gerci film vs cekilemicek ama bakalim
Eminesnmzkrgz Baklava ben gitmeden önce sorular aklıma geldikçe telefonuma not ediyorum muayeneden sonra da açıp tek tek doktora soruyorum 😊 ilk yaptığımda doktor güldü biraz ama o da alıştı artık 🤣
Mrry Baklava benim yerindede soruver valla benimki gelme dedi bide bi buçuk ay Doğuma çağırdı resmen😂😂
Baklava Eminesnmzkrgz hahaha oda iyiymis 😅 Ben herseyi unuttugum icin not alirim ama onu almiyom.neyse bundan sonra oyle yapalim bari 😅 Zaten az daha sormasam cocuk dogcak gerek kalmiycak 😅
Eminesnmzkrgz Biz de 32+5 olduk 9 ocak tahmini doğum tarihi tabi 40ın dolmasını beklerse 😊 bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin oğluşum🙏
Arzuu34 Eminesnmzkrgz Ben de 32+5 im , ben de erkek bebek bekliyorum 😊😀 bakalım ne zaman gelecekler 😊