Arzuu34 Eminesnmzkrgz Ben de 32+5 im , ben de erkek bebek bekliyorum 😊😀 bakalım ne zaman gelecekler 😊
Eminesnmzkrgz Arzuu34 hayırlısı olsun hepimiz için bugün 33 olduk 😊 bakalım hangimizin ne zaman olacak hangimizin oğluşu daha sabırsız olacak 😍
Baklava aysess valla ben bu hafta coktan gitmis olmam lazim ama gitmoyorum 😅 ins cok sık cagirmazlar 😅
aysess Baklava bende öyle yapmayı düşünüyorum doğrusu çünkü muayene masrafları ,artmaya başlayacak , son zamanlarda mecbur gidicez zaten :)
Baklava aysess bizimki artti bile son gittigimde muayene ucreti 200 tl idi 😅 bide bunun nts si olucak ek 😅 33.haftada gitsem kac muayene kac nts ile kurtaricam onu dusunuyom 😅
aysess Baklava Cokmus Canim ya bir doğum masrafı daha çıkar böyle giderse 🙈 Allah kolaylık versin hepimize yeter ki sağlık olsun da 👶😄
Baklava aysess valla cok oldu bizede agir geliyo ama 30 hafta bitti simdi baska bi yerede gitmek istemiyorum 😅 Pis doktoruda seviyom 😅 O kadarcik parayla dogumu kurtarsam daha ne isterim ki 😅
berdem6 aysess ınce ve pamuklu olmalı.zaten sıcak olucak hastane. usursenız kalın bı hırka yada polar sabahlık alabılrısınız
Nehirce Ben bir şey sormak istiyorum mide yanmanızı reflünüzü nasıl geçiriyorsunuz ? 😥😥😥 2 gündür resmen yemek bırum yanıyor ya 😥 bişi yiyemiyorum.
Eminesnmzkrgz Nehirce rennie duo şurup verdi benim doktorum başka türlü geçmiyor günde 4 ölçeğe kadar kullanılabiliyor yan etkisi yok. Ben kullanmamak için direndim ama baş edemedim uyku uyuyamıyordum çünkü