Mrvdmt Ocağın sonu olanlar bebeklerinizi hissetme durumu nasıl yani ben sürekli düzenli olarak hissetmiyorum hani gün içinde çok az hissediyorum sizinkiler ne durumda
Baklava Mrvdmt biz baya baya gissediyoruz her gun.ama 2 gundur yavasladi hafifledi bilmiyorum normal midir.
EMFE Mrry 29+5 benim son ay diyolar ben 32 haftadan sonra başlamayı düşünüyorum. Ama tabiki çocuk belirtiyo bence geleceği şekli günü.
EMFE Bide şöyle bisey var ocak başı için eğer aralıkta dogarlarsa 1 sene büyük olucaklar 🙇♂️🙆♀️🙆♀️ bence ocakta dogsunlar
Benay Tomrisinizi olay çıkarırım önce ben doğuracağım ben her zaman first olmalıyım çünkü Aslan burcuyum sus kes bitti 😂😂
Tuba-Sahra Baklava 😂😂aynen canım benimkiler her akşam dua ettiler yatmadan Allah'ım sağlıklı kız kardeş nasip et diye Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalimda kız erkek farketmez ☺☺
Tomrisinizi Benay sus kes bitti filan sen hayirdir kardes 🙋♀️ Allah hayirlisini versin bu kadar birinci olcam diye erken dogum neyyi yapmada
Mrvdmt Baklava inşallah normaldir ya benimki çok hantal galiba.. ben çok hissedemiyorum hareketlerini doktor normal ilk çocuğun olduğu için diyor ama benim genede içim huzursuz oluyor ya onu sanki her an hissetmek gerekiyormus gibi geliyor