Tomrisinizi Benay sus kes bitti filan sen hayirdir kardes 🙋♀️ Allah hayirlisini versin bu kadar birinci olcam diye erken dogum neyyi yapmada
Tayfun1071 Baklava bizde 30 haftalık olduk 👼ocağın dokuzu gibi doğacak minnoşum ikinci bebişim hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum 🙈
elham34 Nurci Ayın 12 sinde gidicem doktora henüz ne durumdayız bilmiyorum 😊 geçen ay gittiğimde 12 ekimde kilosu 1200 dü 😊 Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah svı ağırlıklı beslenin derim...
Elifasell Baklava işte o agrıları çekerken çabucak doğsun diyorum ben de sonra bi düşünüyom yada biraz daha bekledin diyom 😂😂😂😂😂
arzum8683 Yildizim bende 28+1 im senin doğum ne zaman gün verdi doktor cnm ben nasipse 22 ocak ta tabi hanım sabırsız davranıp erken gelmezse😊
Mrry EMFE inşallah dönmesini beklemek de sıkıntı bende heyecanla doktora gitmeyi bekliyorum bu yüzden
EMFE Mrry bakalim birazda genişlere bağlı bakalim haftaya perşembe gidicem bendede başladı. Ama son dk dönen bile duydum ben oyuzden çokta düşünmemekte fayda var
Hamiss5 Papatyamoms ay benimde aynı yer değiştirdiğini hissediyorum ama göstermiyor göbeğimi açıp izlemek istiyorum ne bana ne babasina göstermiyor 30 hafta olcaz bı kaç kere anca görebildi babasi
Baklava Slcbhtslm Masallah o zaman kizinada sanada 😍😍Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins 😍😍