Mrry EMFE siz kaçıncı haftadasınız hurma tüketicekmisiniz genelde kaçıncı ay başlıyorlar onu merak ettim
EMFE Mrry 29+5 benim son ay diyolar ben 32 haftadan sonra başlamayı düşünüyorum. Ama tabiki çocuk belirtiyo bence geleceği şekli günü.
Baklava 2 gundur bizim minik Adam cok sakin neden acaba 🤔 dun nerdeyse butun gun vurmadi aksam bir iki hafif hafif vurdu baska yok.bu gunde bi kac kere hafif hafif vurdu normalde vurdu mu cok sert vururdu ve gerisi gelirdi neden boyle oldu ki 🤔 kafaya taktim simdi 🤔
MerveGmss Baklava sakın bir odada soluna yatıp dinle bi canım insallah bisey yoktur bendede bi kaç gün cok ama cok sakindi çok az hissetmistim hareketlerini doktoruma sordum uyuyup uyanıyor bazende hareketlerini dısarı hissettirmeyecek sekilde yapıyor hic hareket etmezse önlem almalısın gelmelisin dedi
Papatyamoms Baklava vurmadan zıyade artık haraketler kayma yer degıstırme olarak hıssedılıyor kuzum , benım bebıste oyle erkek , bam bam tekme nadır gerı yaslanıyorum elımı koyuyorum ordan oraya gecıslerını takıp edıyorum sabah mesela uyanıyorum tekme degıl ama elmı koydugumde derının altında boyle harekt ettıgını kıpırdadgını hıssedıyorum
Baklava MerveGmss simdilik geceye kadar dinlenme sansim yokda .dun yatincada vurmadi sasirdim 🤔 Belki gelip gecici biseydir bi kac gun bekliyimde.hic vurmuyor degil Allaha sukur hafif hafif de olsa kirk yilda bir vuruyor.
Baklava Papatyamoms him belkide oyledir ben anlamiyorumdur🤔 oyle biseyde hissetmedim ama bi kac gun dikkat ediyim bakiyim.belkide yoruluyorumdur ya da bi raz ac kaliyorumdur ondan diyorum simdilik ama hic belli olmaz.bakarsin yarin enerjiyi toplar bam bam bam baslar 😅
Hamiss5 Papatyamoms ay benimde aynı yer değiştirdiğini hissediyorum ama göstermiyor göbeğimi açıp izlemek istiyorum ne bana ne babasina göstermiyor 30 hafta olcaz bı kaç kere anca görebildi babasi
Gzmocl Bizde 29 haftadayiz bazen diyorum hadi doğ artk sevmek istiyorum bazende dur daha zamanı var diyorum am artk gecmiyor zaman sanki bana 😄😄
smvenet Bugün tam 29 haftalık oldu. 1497 gr. Gece uyanmalari acıkma lavabo dışında pek sıkıntı yok çok şükür. Birkaç hastane çıkışı dışında alışveriş de yapmadım. Doğum iznine ayrılıp memlekete gitmeyi bekliyorum. Inşallah benim paşa erken gelmez 16 ocak görünüyor
Baklava smvenet Maşallah paşaya 😍😍 Bizde allaha sukur gece uyanip biseler yeme ihtiyaci hissetmiyorum 😅 hissetmemde ins 😅 Rabbim saglikla kavustursun ins 😍😍
Minikdunyam Baklava bende merakla ocağı bekliyorm ve korkuyorm ama bir okadarda hazırım 😂 Ve resmen 2 ay kaldı diyorum nasıl geçti zaman anlamıyorum
Baklava Minikdunyam bana 3 ay var ocagin sonu oldugu icin 😅 en son ben cikarcam 😝 size 2 ay kalsin 😅 Rabbim saglikla kavustursun ins 😍😍
Baklava Burcuuu Rabbim saglikla kabustursun ins.😍😍 2 ocak tarihli bi kac arkadas daha var burda 😊 ilklerdensiniz😅 1 ocagi bekleyende vardi sanirim😊Tabi rabbimin isi hic belli olmaz 😊Saglikla gelsinlerde 😍😍
Gzmocl Baklava. AMİN hepimizi İNSALLAH benim bebisim bir hafta geriden geliyor o benim kafami karistiriyor yoksa daha ocak sonunumu bulacakki kavusmamiz