Papatyamoms Baklava amin inşallah inşallah vakit gecmiyo gibi gözüksede hızlı geçiyor 😁 birde doğum izni gelsede evde yatsam artık modu var 😀
Baklava Gizemtsn Rabbim saglik versin.Saglikla kavustursun..olsun aralik sonu da olur onuda kabul ederiz hic sorun degil 😆
EMFE Bizde oglusla ocagi bekliyoruz.ocak12 .29+4 ama içimden bi his erken olucakmış gibi geliyo .acaba böyle düşünen tek ben miyim 🙈
Baklava Tugbaalbayrak Rabbim saglikla kavustursun ins.o korku hepimizde var.beni ilk gunden sardi 😅 ben cikaramam bunu diyip duruyodum 😅 Bizim ismimiz belli cok sukur bi o var baska bise yok cocukla alakali 😅😅😅
Baklava Calasun bizimki sakin ama arada deliriyor cocuk 😅 babasi cok zorluyo tekme atsin diye bastiriyo bastiriyo delirtiyo cocugu 😅
AygyulSina bsebse kilosunu boyunu bilmiyorum cunku doktorum bu konuda bisey demiyor bende sormuyorum onemli olan zaten sağlıklı olmasi cok sukur sagligida yerinde
Baklava Tuba-Sahra amin ins.😊 Bizde kiz istiyoduk.bi suru yigenim var erkek olanlardan biri kendine arkadas ariyomus teyze bize bi erkek cikar dedi pis yigen dua mi etti ne oldu erkek mis bizimki 😅 cocuklar temiz kalpli olunca 😍😍😍
Tuba-Sahra Baklava 😂😂aynen canım benimkiler her akşam dua ettiler yatmadan Allah'ım sağlıklı kız kardeş nasip et diye Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalimda kız erkek farketmez ☺☺
SabirErcan 29+3 bizde 13 ocağı bekliyoruz bal oğlumla kızlar 😊💙 çoğu şeyi hazır ufak tefek işleri kaldı. Kıyafetlerini haftaya yıkayıp ütüleyim diyorum yavaştan hastane çantamı da hazırlarım diyorum 🤗 ne dersiniz çok mu erken
Baklava SabirErcan Rabbim saglikla kavustursun ins 😍 Isterseniz simdiden yaparsiniz ama sonra iş kalmiycak 😅 saka yapiyorum ben daha 30lara gelmedigim icin tuzum kuru 😅