Baklava eaciftci Amiin ins😍😍 Bizde heycan yok 😅 ne bicim insanim ben panik var nefes kesilmesi var 😅 dursun bu burda karnimda iyi 😅
Fbd Baklava 💕💕 zaman hemen geçsin diye aklıma geliyor sonra içimi bir ürperti sarıyor bugün 29 haftaya adım attık valla bütün duyguları bir arada yaşatıyor bu yavrum bana 🤣😘
Nurcankarakaya Baklava amin canım 🙏 evet çok şükür fazla ağırlaşmadan yapayım dedim herşeyini kuzumun ☺️
Elifmasalannesi Baklava biz de varız 29+5 im . 10 ocak doğum tarihimiz heyecanla ocak ayını bekliyoruz ve sizin gibi eşyalarımız henüz tam değil. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Mv00 Hanımlar özel bölgenin alt kısmındaki ağrı çatı ağrısı mı oluyo? Kaçıncı haftadan sonra normal bu ağrılar
Elifmasalannesi Mv00 benim özellikle sol tarafımda vardı ağrı. Doktora gittiğimde sordum bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi bana canim
Mv00 Elifmasalannesi bugün olmaya başladı netden de araştırdım sebepleri iyi gelen şeyler falan yazıyorda kaçıncı haftada başlar kaçıncı haftada normaldir onu bulamadım ondan sordum . Teşekkür ederim 🙏
Baklava EsraOzturk Rabbim saglikla kavustursun ins 😍 Gelismeleri yazarsin 😊 Ben 2bucuk ay gitmemistim biraz firca yedim doktordan cuma gunu gittigimde 😅 Bi daha 1 ay sonra firca nasibimi alicam 😅
EsraOzturk Baklava amin inşallah 😊 açıkçası ben de kızacak diye düşünüyorum ama aldığım randevuyu doktordan sebep iptal etmişlerdi tekrar aldım o da biraz geç oldu malesef
Baklava deletedmom6295 Rabbim saglikla kavustursun ins 😍😍 Ufak tefek kaldiysa onlarda en son zamana dursun😅 benli onlarla ilgilenirken stres faktörü ortadan kalkar 😅
Neseyakut Baklava canim ben 27 haftaligim eksik birşeyim kalmadı. Sadece yıkanıp yerleşecek. Agirlasmadan bitirmek istedim sende yapsan keşke yavaş yavaş
Baklava Neseyakut Alsak yapcamda 😅 kasim maasini bekliyoz bakalim 😅 ama sanmiyorum araligi beklicem buyuk ihtimalle 😅 Olsun ya olur bi sekilde 😅 simdilik cok vaktim olmuyo zaten😅