Hamiss5 Ebruuuu64164 yok şimdiye kadar 1 ayı doldurmadan gidiyodum da artık hareketlerini hissettiğim için 1 ayı bekliycem haftaya gidicem yani inşallah en son 870 di galiba 1 ay önce falan
Tugbamete deletedmom6295 bi 9 ocak daha varmış 😊😊 sizin cinsiyeti ne biz erkek bekliyoruz Allah nasip ederse 🙏🏻
Baklava Nazlicinar him sizin oyle bir risk durumunuz varsa normal tabi ki bizde simdilik bisey yok.Rabbim saglik versin zamaninda saglikla gelsin Evladınız 😍😍
Baklava mineeeee ins Rabbim saglikla kavustursun yavrunla seni.Zamaninda hayirlisiyla gelsin yavrun ins 😍
Meryemeness Songulzeynep en son 2 hafta önce gitmiştim 890 gramdı şimdi ki kontrolüme de 13 kasımda gitçem inşallah ☺️
Baklava Abcdef benimde internetten hesaplayinda 30 ocak gozukuyor ama tabi doktor ne soyler sonra bilmem 😊
Baklava goncc hehehe dimi bizde hobi olarak carsida bebek magazalarina girip bakar olduk 😅 delimiyiz neyiz 😅
Baklava Medinesoysal bi kac gun var aramizda 😅 Burdaki herkese soyluyorum once siz dogurun sonra ben 😅
DuYGuCk Şuan itibari ile 28Olmus bulunmaktayız efsa duruyla int e göre 24 ocak görünüyo doktorla daha o konuları konuşmadık bi gün vermedi ama inş 24 olur eşimle tanışma yıl dönümümüz ❤😍
Baklava Elifasell valla ben gun geliyo hamile oldugumu unutuyorum belim haricinde agrim olmuyo ama bazende agridan insan oldugumu unutuyorum 😅 yatma yatamiyorum kalkma kalkamiyorum.is mecburen zar zor yapuyorum.nefes alamiyorum 😅diger agrilar cabasi 😅
Elifasell Baklava işte o agrıları çekerken çabucak doğsun diyorum ben de sonra bi düşünüyom yada biraz daha bekledin diyom 😂😂😂😂😂