Fbd Baklava Ocak 17 gibi görünüyor şimdilik 😊 korku da var streste Doğum korkusu herşey nasıl olacak nasıl bakacağım ne giydireceğim e kadar stresi sardı valla
Songulzeynep Ebruuuu64164 ben ayın 17 sinde gitmiştim 1.300 gramdi ayın 2 sinde kontrolumuz var bakalım ne kadar olmuş
Nurcankarakaya Baklava bizde Ocak 27 görünüyor ama bakalım prenses ne zaman gelicek hazırlıklar herşey tamam bu arada 😌
Songulzeynep Meryemeness 2 gün ondesiniz siz benden benim 23 ocak tahmini doğum bakalım Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
Meryemeness Songulzeynep en son 2 hafta önce gitmiştim 890 gramdı şimdi ki kontrolüme de 13 kasımda gitçem inşallah ☺️
Aminem Baklava evet orasi anlaşılmıyor ama buyudukçe uf diyorum 🤣 hele benim karnim cok çıktı bide agirlastim iyice. Bazen aknimi cikarip kenara koymak istiyorum varya 🤣
EsraOzturk 27+1 olduk tahmini 28 ocak demişti doktor 😊 1 ay oldu kontrole gitmeyeli kaç gram olduğunu çok merak ediyorum pazartesi öğrenicem inşallah 😊 sağlıkla gelsin prensesim
Songulzeynep EsraOzturk 1 ay önce ne kadardı bebeğinizin kilosu acaba aramızda sadece 5 gün var bende tahmini 23 ocak😊
Baklava EsraOzturk Rabbim saglikla kavustursun ins 😍 Gelismeleri yazarsin 😊 Ben 2bucuk ay gitmemistim biraz firca yedim doktordan cuma gunu gittigimde 😅 Bi daha 1 ay sonra firca nasibimi alicam 😅
EsraOzturk Songulzeynep yeni gördüm mesajı kusura bakmayın ☺️ 22 haftalıkken 434 gram 26 cm di, pazartesi yeni halini öğrenicem bakalım 😊
Reshaa Arzuu34 canım burda bir sürü kişi ocak sonu yazmış ama haftası küçük ben 32.4üm tam 40haftayı beklerse ocak sonu oluyor nasıl oluyor benden küçük haftası olanlar benden önce doğuruyor anlamadım
elham34 29+3 haftalığız tahmini doğum tarihimiz 12 ocak:) Rabbim hepimizin hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Nurci elham34 aynı haftadayız ☺️ Nasıl gidyor benim suyum azalmış doktorun öyle söyledi 😔 yarın tekrar gidicem inşallah düzelmiştir 🙏🏻 Kilosu 1210 sizin bebişiniz kaç kiloda
AygyulSina 29+2 haftaligiz oğluşumla 13 ocak muhtemel dogum tarihimiz nerdeyse herseyimiz hazir bir kac parca esya ufak tefekde seyler kaldi
HakanDuyguGl AygyulSina ay Doğum aynı gun ☺️☺️ Insallah sağlıkla alırız kucagımıza kılosu boyu nasıl cnm senınkının
deletedmom6295 Baklava ocağın 9u nasipse doğumunuz. yüzde seksen hazırlığımız yamam. ufak tefek ıvır zıvırı kaldı miniğimin. sağlıkla helsinler inşallah
Tugbamete deletedmom6295 bi 9 ocak daha varmış 😊😊 sizin cinsiyeti ne biz erkek bekliyoruz Allah nasip ederse 🙏🏻
Baklava deletedmom6295 Rabbim saglikla kavustursun ins 😍😍 Ufak tefek kaldiysa onlarda en son zamana dursun😅 benli onlarla ilgilenirken stres faktörü ortadan kalkar 😅
Tomrisinizi bsebse ben seni kadinlar kulubunden hatirladim 🤗 aramizda 1 gun var benimde kizimin adi yok tekmesu filan diyorum yavruma 🙄
AygyulSina bsebse kilosunu boyunu bilmiyorum cunku doktorum bu konuda bisey demiyor bende sormuyorum onemli olan zaten sağlıklı olmasi cok sukur sagligida yerinde