Songulzeynep Meryemeness 2 gün ondesiniz siz benden benim 23 ocak tahmini doğum bakalım Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
Gizemtsn Baklava 30+1 deyiz bizde bugün kontrolüm vardı hersey yolunda cok şükür 🤗 1580 gr bebegim 👼 sanırım sezeryan olacak ocak degilde aralik sonu olacak doğum 😍
Baklava Gizemtsn Rabbim saglik versin.Saglikla kavustursun..olsun aralik sonu da olur onuda kabul ederiz hic sorun degil 😆
Tugbaalbayrak Bizde 27+2 deyiz kuzumla... kısmetse benimde ocak sonu olucak kavuşmamız hazırlıklar bitti sayılır ama şimdide korku sardı rabbim tek nefeste kurtarsın sağ salim kavuşalım genişlerimize ha bu arada hala isim ariyoruzzz...😁😁
Baklava Tugbaalbayrak Rabbim saglikla kavustursun ins.o korku hepimizde var.beni ilk gunden sardi 😅 ben cikaramam bunu diyip duruyodum 😅 Bizim ismimiz belli cok sukur bi o var baska bise yok cocukla alakali 😅😅😅
Baklava Calasun bizimki sakin ama arada deliriyor cocuk 😅 babasi cok zorluyo tekme atsin diye bastiriyo bastiriyo delirtiyo cocugu 😅
Tuba-Sahra Baklava ewet canım biri 5 biri 6 yaşında iki abimiz var onlar hep kız kardeş istedi rabbim onların gönlüne göre verdi doğunca ne olur bilmiyorum :) amin canım inşallah sağlıcakla kucağımiza alırız rabbim o günleride göstersin ☺
Baklava Tuba-Sahra amin ins.😊 Bizde kiz istiyoduk.bi suru yigenim var erkek olanlardan biri kendine arkadas ariyomus teyze bize bi erkek cikar dedi pis yigen dua mi etti ne oldu erkek mis bizimki 😅 cocuklar temiz kalpli olunca 😍😍😍
Ebruuuu64164 Hamiss5 mide yanması dışında pek farklılık Yok bizde tek sorun hazımsızlık mide şikayetleri:(
berdem6 Ebruuuu64164 hazımsızlık sıskınlık bendede oluo az yıyıp sık yıortum gece yatmadan once yemıorum ıyı oluo:)
Songulzeynep Ebruuuu64164 ben ayın 17 sinde gitmiştim 1.300 gramdi ayın 2 sinde kontrolumuz var bakalım ne kadar olmuş
Hamiss5 Ebruuuu64164 yok şimdiye kadar 1 ayı doldurmadan gidiyodum da artık hareketlerini hissettiğim için 1 ayı bekliycem haftaya gidicem yani inşallah en son 870 di galiba 1 ay önce falan
Mrry HakanDuyguGl bende bi korku oluştu dönmezde sezaryen olur diye etrafımda doğum hikayelerinden etkilendim sorup duruyorum herkese ne zaman dönüyo diye😕😐29. Haftamda kontrole gidicem bakıyım ne dicek
Songulzeynep Bizde 27+5 günlüğü kızımla tahminen 23 ocakta Allahın izniyle kucagimiza alacağız inşallah
eaciftci Baklava Bizz varızzzz kızımla 28+3 haftaligiz 😄 çok heyecanlı bu bekleyiş hele ki hareketleri arttıkça daha da bağlanıyor insan😊 hazırlık telaşı var bi yandan da sağsağlim kavuşuruz hepbirlikte inşallah 💜
Baklava eaciftci Amiin ins😍😍 Bizde heycan yok 😅 ne bicim insanim ben panik var nefes kesilmesi var 😅 dursun bu burda karnimda iyi 😅