minik_koala_ve_annesi beyzzsenturkk sanmam kuzum korkma ailede var mi genetik sasilik kayma, akraba evliligi falan var mi canim
2aslan_annesi07 beyzzsenturkk yok siz geç kalmamissiniz masaAllah erken farketmissiniz görümcemin kızı da öyle pek kabullenmedi ama bilemiyorum oğlunun gözleri daha iyi ama tabii yaşıtları gibi değil bayaa kayma vardı biraz düzelmiş sadece hala gözlük kullanıyor şu an 8 yasinda
heavenplease beyzzsenturkk tanı için herhangi bir doktora götürebilirsiniz. Dünya Göz ya da Veni Vidi Göz var Pendik yakınlarında. Bence erkenden götürün.
beyzzsenturkk heavenplease göz doktoruna cocuk doktorumuzun oldugu hastanede randevu bulamadım baska hastanelerde de hangi doktorlar iyidir bilemiyorum doktor önerirseniz randevu bakabilirim
Aselhumaninannesi beyzzsenturkk Anadolu yakasında bebek kontrolu yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam yine olmazsa sorarsınız kendisine Ayşe dolar bilge var Ayşe hanım Kadıköy taraflarında Birde Avrupa yakasında emre Hekimoğlu var çok iyidir kendisi ikisininde muayenelerine şahit olmuşumdur
beyzzsenturkk minik_koala_ve_annesi akraba evliliği değil benim ailemde de yok eşimin ailesinde de hiç şahit olmadım inşallah kalıcı bişey değildir
heavenplease beyzzsenturkk hiç doktora götürmemek daha kötü değil mi? Bulunduğunuz ilçeyi googlea yazın, hastanelerdeki göz doktorlarının ismini googlea yazın, doktor yorumları illaki çıkacaktır. Oradan kafanıza yatan doktora götürebilirsiniz.
Yagmurrr98 beyzzsenturkk Özele götürün vakit kaybetmeden orda sıra beklemek zorunda kalmazsınız tedbir almakta fayda var
beyzzsenturkk Yagmurrr98 özele götürebilecek bütçemiz kalmadı cok sıkışığız tahliller falan yapılacak olursa karşılayamayabiliriz varsa devletten doktor önerisi alabilirim ama
minik_koala_ve_annesi beyzzsenturkk bunlar yoksa kuzum korkma yoktur insallah var olmus olsaydi onlemi al derdim ve de cok kucuk henuz sanmiyorum
Hazalaskin beyzzsenturkk bizimde olmuştu ilk aylarda göz doktorum hamileyken sigara kullandın mı diye sordu hayır dedim kullanmıyorum sigara 🤷🏻♀️ ( hamileyken sigara kullanan annelerin bebeklerinde şaşılık görülme riski çok daha fazla dedi ) Çok şükür geçti artık kızım 8 aylık bi sorun yok ama 4 aylık olana kadar takip altındaydı göz damarları sağlıklı mı diye bakıldı
beyzzsenturkk Hazalaskin sigarayı hamilelikten bir ay önce kadar bırakmıstım öncesi de tetikliyorsa bilemiyorum 🥺
Hazalaskin beyzzsenturkk alakası yoktur o zaman canım içini ferah tut 🙏 bende ilk kez duyup şaşırmıştım böyle bişey çok şükür vicdanım rahattı kullanmadığım için