Aselhumaninannesi beyzzsenturkk hiç bilmiyorum inaninki Ayşe hocanın sekreterine yazdım ama sanırım yoğun cevap alamadim Kurtköy emseydeki doktorlarda iyi oranın ucreti de 400 TL gibi bir fiyatı vardı dilerseniz orayada götürebilirsiniz
Hazalaskin beyzzsenturkk alakası yoktur o zaman canım içini ferah tut 🙏 bende ilk kez duyup şaşırmıştım böyle bişey çok şükür vicdanım rahattı kullanmadığım için
SezginsSerap beyzzsenturkk bir gözündeydi sadece ve çok sürmedi şu an çok net hatırlayamıyorum tabi süreyi.
Deletedmom_106 beyzzsenturkk benim kızımın bütün kontrollerini yaptırdığım halde büyükler hep şaşı gbi hafif var fln diyodu.izmir in en iyi göz hastanelerinden birine randevu aldım hemen götürdüm . Bütün kontroller yapıldı dr bi sıkıntı olmadığını söyledi ben internetten sürekli arastırdığım için yalancı göz kayması falan olabilir mi dedim. Dr öyle bisey olmadığını şaşılık varsa vardır yoksa yoktur demisti. Kızım 6 ayllıkken falan yaptrdık . Baskılara dayanamayıp rutin kontrol dısında ekstra götürdüm. Herkese söyledim olsun sen yine götür dediler 🤣 oturdum ağladım eşime yine gidicez dedim baska yere . Eşimde zaten götürdük bisey yok dediler dedi sacmalama artık 😛zamanla gecti . Bariz bi şaşılık yoktu bu arada hep insanların abartmasıydı. Sizde götürün en azından içiniz rahat eder. 14 ay önce falan 600 lira gbi bşsey ödemistik. Önce film gbi bisey çekildi sonra dr tekrar odada ışıkla muayene etmisti
Dark beyzzsenturkk bebeklerde şaşılık olabiliyor ama bunun ölçüsünü ve bebek mi yoksa genel mi şaşılık bilemezsiniz o yüzden götürün mutlaka Doğuştan olan çok insan var, erkenden tedavisi yapılır. Önce bir sağlık ocağına gidip gösterebilirsiniz fikir olur
beyzzsenturkk Dark saglık ocagı göz doktoruna yönlendirdi ben randevu bulamadım aklıma takılan geçici mi kalıcı mı olduğuydu umarım geçicidir
heavenplease beyzzsenturkk hiç doktora götürmemek daha kötü değil mi? Bulunduğunuz ilçeyi googlea yazın, hastanelerdeki göz doktorlarının ismini googlea yazın, doktor yorumları illaki çıkacaktır. Oradan kafanıza yatan doktora götürebilirsiniz.