ikbalk tazeanneeeeeeeee 12+4’teyim, karnım 11. Hafta çıkmaya başladı, iç karınla ilgili bi şey tamamiyle 🥰
Maya2022 tazeanneeeeeeeee hem iç karnı geniş olanin dışarıda pek fazla belli olmuyo hemde mesela ben akşama kadar karnım küçücük akşam oldumu büyüyor
mshn2001200 tazeanneeeeeeeee Merhaba canim, bende 12+4 haftaligim, ve cok erken olsada zayif oldugumdan belli oluyor , uzaktan cok belli olmasada ellendiginde karnimin artik sekil almaya basladigini gorebiliyorum😊♥️
ArvenMom tazeanneeeeeeeee 16 17 arası çok küçük belirdi 18 de çıktı biraz şuan 22 haftaya giricez baya çıktı 🙈🥰
Emelyetik Mire yok maalesef öğrenemedim doktor cinsiyeti oluşmamış dedi iki bacak arasını da iyi gördü ama
tazeanneeeeeeeee Mire Bize tahminde bulundu ama cuma günü kontrolümüz var kesin belli olur inşallah 🙏🧿
hbm35 tazeanneeeeeeeee 15+5 teyim son 3 gündür bebişim kendini belli etmeye başladı şaşırdım bende benim çabuk büyüdü ilk gebeliğim, bir de kaşıntım var benim sizde de var mı rahatsız etmeye başladı karnımda ve göğsümde geceleri daha fazla oluyo
Seray66 tazeanneeeeeeeee ben 18. Haftaya girdiğimde çok su içtim herhalde diye düşündüm göbeğimi görünce. Ertesi günde inmediğini görünce anladım 😀 bu arada aynı anda da hareketlerini hissetmeye başladım ama kas seğirmesi gibi dıştan anlaşılmıyor
Mire Emelyetik ben 6-7 gün içinde öğreneceğim fetal dna yaptırdım önceki gebeliğimde sorun vardı bu sebepten dolayı iyi hissetmek için yaptırdım inşallah bir şey çıkmaz testde de cinsiyeti öğrenceğimi söylediler normalde doktora gönderiyorlar ben hemşire olduğum için özel olarak istedim
Mire tazeanneeeeeeeee ben indirimle geniş spektrumlu 5.600 yaptırdım yani 300 dolar kuruyla çalışıyor ankara intergende ama daha sonuç çıkmadı evime çok yakın yerdi ve daha önce de orda test yaptırmışım…