ballikedii tazeanneeeeeeeee 17+5 oldum karnım çıktı ama bol giyinmişim için dışarıdan belli olmuyor dar tişörtlerde belli oluyor
arirangg tazeanneeeeeeeee 15+4 benim. Hamile gibi değil tabii ama göbekmiş gibi görünüyor. Biraz çıktı
ikbalk tazeanneeeeeeeee 12+4’teyim, karnım 11. Hafta çıkmaya başladı, iç karınla ilgili bi şey tamamiyle 🥰
tazeanneeeeeeeee Benimde hafif çıkmaya başladı ama hamile olduğum belli olmuyor hamile gibi ne zaman görünür acaba onu merak ediyorum 🥰🥰
tazeanneeeeeeeee Maya2022 Teşekkür ederim çoğunluk yakınlarımda öyle diyor bide iç karınla alakalı olabiliyormuş diye duydum doktordan 😍😍
tazeanneeeeeeeee -Naz- Evet benimde alt karnım hep olduğundan anlamayamadım 🥰😅 Çok yakınız sizinle 🥰🙏🧿 cinsiyetiniz belli mi
Maya2022 tazeanneeeeeeeee hem iç karnı geniş olanin dışarıda pek fazla belli olmuyo hemde mesela ben akşama kadar karnım küçücük akşam oldumu büyüyor
-Naz- tazeanneeeeeeeee benim bide 4. Gebelik 😁 Çarşamba hastaneye gidecem inşallah belli olacak sizin peki?
tazeanneeeeeeeee -Naz- Maşallah 🧿😍 Cuma günü öğrenicez bizde nasipse 🙏 Erkeğe benzetti geçen ay bu ay net belli olur inşallah benim ilk gebeliğim 😍🙏
tazeanneeeeeeeee ballikedii Ne güzel 🥰 Benimde daha belli olmuyor ama yine de rahat etmek için bol giyiniyorum 🥰
tazeanneeeeeeeee arirangg Benimde aynı şekilde bu haftadan sonra aniden büyüyecek diyorlar bakalım göreceğiz inşallah 🙏😍
arirangg tazeanneeeeeeeee Hareketlerini hissetmedim hiç. Bu yüzden tedirgin oluyorum. Tek rahatlatan beni karnımın büyüyor olması. İnşallah her şey güzel gider🙏
arirangg Btlabk O kadar sabırsızlanıyorum ki😀 Elim sürekli karnımda. Var mı bir hareket diye bekliyorum 😀
tazeanneeeeeeeee Btlabk Evet ilk gebelikte için öyle diyorlar heyecanla bekliyoruz hareketlerini ultrosonda çok hareketli çünkü 😍😂
Emelyetik Bende bugün ikinci trimester dönemine girdim 13 haftalik olduk şimdiden karnım belli oldu 😁