tazeanneeeeeeeee Mire Bize tahminde bulundu ama cuma günü kontrolümüz var kesin belli olur inşallah 🙏🧿
Mire tazeanneeeeeeeee ben daha hiç öyle tahminde bulundurmadım yani bilmiyorum çok heyecanlıyım zaten zamanı gelince doktor söyler diye bekledim sonuç da çıksın kesin öğrenmiş olacağım
Mire tazeanneeeeeeeee size ne tahminde bulundu fotoğrafı var mı aynı mı kesemiz duruşu merak ettim ben 13+0 haftadayım bebek 1 hafta önde gidiyormuş
Mire tazeanneeeeeeeee ben indirimle geniş spektrumlu 5.600 yaptırdım yani 300 dolar kuruyla çalışıyor ankara intergende ama daha sonuç çıkmadı evime çok yakın yerdi ve daha önce de orda test yaptırmışım…
tazeanneeeeeeeee Mire Bizde tahminde bulundurmadık zaten cinsiyet ne zaman belli olur diye sorduğumuzda kendisi söyledi ☺️
tazeanneeeeeeeee Mire 15+4 olduk bizde ❤️ Sosyal medyada paylaşma taraftarı değilim kusura bakmayın ☺️
Tgcccc tazeanneeeeeeeee ayy 12 den beri hiçbir kıyafetime olmuyorum zaten göbekli birydim😃😃 suan 17 haftalıgım 12 ile aynı sanki göbegim😃😃 daha pek bi büyüme yok. Hareketleri de hssedemedim daha🙄🙄
tazeanneeeeeeeee Tgcccc Hamile olduğumu öğrendiğimden beri kot pantolon giymiyorum psikolojikmen onu rahat ettirmek istedim şimdi istesem de giyemiyorum 😅😍🧿
Nazli-61 tazeanneeeeeeeee 31 haftalık oldum hala daha bi karnım yok haftama göre hiç değil zaten gören karnın nerde diyo 5 aylık gibi anca var yapısal bişey zayıftım 42 kiloyla hamile kaldım heralde ondan 😅