guzelanne01_ Zehradmrci canım bu bebişko büyük 20 21 olması gerek Kemik yapısı da net erkek gibi ama Kız olarak gördüm ☺️bacak arası olan yokmu ben 18 haftamda net gördüm sadece pipisini açtı hatta😳🤒Bizim yüzüm gövdemiz hiç net olmadı hep bacak arası🫣
Tazeanneee52 guzelanne01_ gerçekten öyle kayınpederimin adı muhammet onu istiyor eşim bende ömer istiyorum şaka gibi ama nasılda bildin anlamadım maşallahın var diyorum yaa 😂😘😘😘
Zehradmrci guzelanne01_ canım burda 16 haftalik falandi suan 19 haftalık haftaya tekrar gidicem detaylida kesin öğreniriz inşallah 🤲🏻 Göstermiyor dedi doktor en son bi dahaki geldiginde bakalim dedi bilmiyorum artik nolacak🙈
guzelanne01_ Tazeanneee52 sağolasın canım♥️😅Ömrü hayırlı sağlıklı adı gibi Emin bi bebek olsun yine netleşirse banada yaz inşallah♥️
guzelanne01_ Zehradmrci tamam canım görürsün ozaman kesin ☺️iri yapılı bir bebek bence ozaman☺️ bende 18 haftamda net öğrendim
Annesininbali_05 Doktor 20. Haftada cinsiyet söylerim dedi çok merak ediyorum banada tahminde bulunurmusunuz
abcd-16 Tazeanneee52 ortadaki resimde pipi var gibi ama kordonda olabilir çok anlamam ama bana erkek gibi geldi.
Zehradmrci guzelanne01_ aynen canım iri galiba 😂 hayırlı evlat olsun artık Allah neyi nasip ettiyse 🥰
Zehradmrci Tazeanneee52 sizinki erkek bence oglumun ultrasonuna cok benziyo ve kemik yapisindan da erkek oldugu belli