guzelanne01_ Tazeanneee52 @Mustafayigitvebeytugannesi @3kuzuAnnesiyim sizce de güzel anneler💕erkek değilmi
guzelanne01_ Mucize_mom2 senin biraz küçük canım 12 13haftalık gibi eğer dediğim gibiyse 15 16 haftaların usgesini at bakarız ama kemik yapısı erkek belli ☺️
Tazeanneee52 @Mustafayigitvebeytugannesi @3kuzuAnnesiyim canlar siz de bakar mısınız 🫶🏻 @Mustafayigitvebeytugannesi canım sen erkek demiştin daha önceden 🤭 tekrar bi bakar mısın 🌸
Momlife guzelanne01_ teşekkür ederim dr da yüzde 80 erkek dedi ama kesin demediği için ikilemde kaldım😊
Tazeanneee52 guzelanne01_ ayy hadi inşallah mutlaka seni etiketleyeceğim özellikle canım maşallahın var çok kesin konuştun 😘
Tazeanneee52 guzelanne01_ ay kuzum rüyamda hep kız görüyorum ya bir tane kızım var 2 tane kızım varmış falan öyle gördüm geçen, kızımda hep erkek görüyordum kızım oldu bunda da kız görüyorum hayır olsun
guzelanne01_ momyy__ ayy minakım çok küçük 9 10 haftalık gibi♥️net bişey denilecek durum yok canım ama Kızlarda böyle gibi duruşlar ve bu haftalarda kemiksel böyle oluyor kızımdanda biliyorum kız gibi ama net demem için 15 ila 18 haftanda at bize ☺️
guzelanne01_ Tazeanneee52 Allahın izniyle canım kesin mutlaka bilgilendir ♥️rabbim hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
guzelanne01_ Momlife canım erkek dediyse erkektir yanılma olmaz bana doktorum 12 haftalık gittim 12+6 olmuş gelişimi güzel dedi Ve %99 erkek dedi
momyy__ guzelanne01_ ayy inşallah canım kız olmasinu çok istiyorum bir oğlum var birde kızım olsa yeter hayırlısı olsun tabi atarim inşallah yine burda 9 haftalık doktorum ikili testte tahminde bulunacağını soyledi
guzelanne01_ Tazeanneee52 sende rüyalar tersine demekki canım hayırlı sağlıklı al kucağına inşallah Oğlan olsun adıda muhammed olsun♥️
guzelanne01_ momyy__ belli canım zaten 9 haftalık inşallah rabbim gönlüne göre verir☺️🙏🏻banada haber verirsin Benimde doktorum ikili testte %99 erkek dedi