Zehradmrci guzelanne01_ aynen canım iri galiba 😂 hayırlı evlat olsun artık Allah neyi nasip ettiyse 🥰
cocuklarimcanim Tazeanneee52 20+4 olduk bizde hala durumlar ayni 16da kiza benzettim dedi dr biri 17 de baska dr gittim erkek benziyor dedi dun dr yine gittim bacakları kapali goremiyorum dedi ama kiza benziyor gibi dedi detsyli bekliyoruz simdi
Tazeanneee52 cocuklarimcanim bizde aynı iyice sıkıldım biri erkek biri kız diyor ama ben hep erkek hissediyorum umarım sağlıklı oğluşum olur 🥰
Zehradmrci Annesininbali_05 canım ben anlamam normalde sadece oglumun ultrasonuna benziyor diye diger arkadaşa yorum yaptım 🙈
Rabiaturgut4445 Tazeanneee52 canım doktorlar tam göstermeyince kordonla pipiyi karıştırıyo benim görümceme erkek dedi kız cıktı 😂
Tazeanneee52 Rabiaturgut4445 evet ya yanılma şok olabiliyormuş geçen burda bir arkadaş doğuma kadar kız demişler doğumda erkek olmuş benim de başıma aynısı geliyormuş ahhaha 😂😂😂
Tazeanneee52 Mom_89 gerçekten şaka gibi ama net hiç bir doktor söylemedi bi tanesi %80 erkek dedi diğeride kıza benzetiyorum dedi ama bilmiyorum bugün de pozisyon uygun değil dedi
cocuklarimcanim Tazeanneee52 insalalh sanki bende oglum olacak gibi geliyor hayırlısı ile erkek nasip olur iki kizim var birde son olarak bunu tadmak istiyorum kismetse
Mom_89 Tazeanneee52 devlettekiler geç soyluyorlarmis ama ozelede gitmişsiniz sasirdim. Çikolata yiyin ultrasona gittiğinizde hareket etsin.
mucizem___ Tazeanneee52 bende 18 de falan baktırdım anlamadılar 22 haftalık olunca detaylı var tek umudum o kaldı oda olmazsa özele gidicem renkli ultrason da cıkar diye düşünüyorum