baharruzgar bana 22 ekim dedi sezeryan tarihi canim bende doktoruma hocam 10 ekim olabilir mi annemin dogum gunu ama illa o gun olsun demiyorum eve eli bos gitmenin ne demek oldugunu ablamdan cok iyi biliyorum benimki sadece fikir siz en uugun tarihte alin dedim yani suanlik hic bir sorun gorunmuyor 10 ekim olmasi icin bebegin 2 hafta onde gidiyor zaten 1 hafta sonra gel kararlastiralim dedi 3 gun sonra bebek toplaniyor diye enfeksiyon var mi diye cagirdi ama hic birsey cikmadi , cocugn toplanmasi var ama ne alttan muayene ne nst hic birine bakmadi 35 haftalikken. Gittim yani bir hafta sonrasi doktor 10 ekim uygun bebegimiz 3300 dedi hocam kuvoze falan girmesinde dedim benim icin tarih onemli degil diye yeniden belirttim gene alttan muayene yok nst yok 10 ekime gun verdi ve ben kalkarken panik sekilde 10 ekimden once acilman olursa alirim dedi ama acilma icin birseye bakilmadi 36.2de dogdu kuzum cigerine su kacti dediler dogumda, kendi doktorum 1 saat kalacak verrcekler hizli nefes aliyor dedi, yogunbakim yenidogan bu bebek erken dogmus ciger gelismemis dedi bana suyunmu gelmisti dedi hayir dedim 10 gun kuvozde kaldi 😔kendi doktoruma dedigimde ise sana niye erken dogum diyorlarki 37 cok kucuk hafta degil dedi yani ne zaman dogurttugunu bile bilmiyor basimiza boylr bisey geldi cok sukur oglum saglikli uzun oldu kusura bakma canim