2prensesannesiiii baharruzgar 2 arkadaşım 3 mart doğum yapmak istiyor sezeryan ile🙏🏻 Çok güzel bi tarih valla bende mayısta doğum yapacağım allah izin verirse 19 mayıs istiyorum bu da özel bi tarih allah gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻 🥰
2baybannesi baharruzgar benimde ikinci sezeryan ve doktorum 39. Haftada yapıyor 🤷🏻♀️ dedim 38 de mi alacaksiniz genel olarak herkes 38 de alınıyor dediği için ben 39 da alıyorum dedi 20 Mart’ta alırız bebeği dedi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
baharruzgar 2baybannesi saglikli dogsunda 1 hafta daha beklenir heralde yaa🥰ama vakit yaklastikca cok heyecanlaniyor insan
merve211 Ysm0307 rabbim yardımcın olsun bu mübarek günler hürmetine darda bırakmasın sağ salim kavuş evladına canm inşallah
kitapkurdu baharruzgar ben 37+2 olucam o gün. 2.sezaryenim doktora teklif edicem inşallah tamam der 🥹 sizin 38i geçmiş oluyor herhalde önümüzden hayır diyeceğini sanmıyorum
Mmervebz Benim de tahmini doğum günü zaten 9 martti 40 hafta tam olarak yani sezaryen olacağı için 3 Mart kararlaştırdık😍tabi biyaramazlık olmazsa😁
Gulsengulsen baharruzgar şu postu görene kadar aklıma bile gelmemişti. Notmal doğum istediğim için mart 20 gözüjüyor notmalde ama ne zaman gelir küçük hanım bilmiyorum. 🤣 03 03 de de gelip doğum saati de 03. Olur mu acaba 🤣🤣🤣
esse0 Bizimde tahmini doğum 10 Mart son adete göre ama bebek makat ters sezeryan olur ise Mart başı alırız dedi doktorum bende bu tarihi istiyorum😅❤️🙈Ama suyum da azıcık fazla çıkmıştı en son erken de gelebilir dedi bakalım artık nasip
MeralP cahillesohbetikestim bende 23.03.2023 istiyorum ama ramazanın ilk günü oluyor kafamda deli sorular