Tubatgn cahillesohbetikestim Ohh miss afiyet olsun canım ❤️ Ay benimde tatlı yapasım var ama ne bulamadım
cahillesohbetikestim Tubatgn teşekkür ederim balım sizede afiyet olsun. Evet bende hem pratik olsun istiyorum hem yapmak istemiyorum 🤣
Tubatgn Siracinannesi Benim ki şu an bende temizliğe girişti 🤫 Bende işte mutfak perileri ile yemeğe 😂
Sellmaseellma Eldgrn müge apla ince çizgimiz 😂😂 son zamanlarda öyle oluyomuş bende 32 deyim 1 haftadır uyku düzenim kalmadııı
Eldgrn Sellmaseellma 30 başında başladı bu hal zaten ilk 3 ayda böyleydim sürekli uyku tekrar geldi 3. Trimesterda tekrar uyku 37 haftalık olduk kafa durmuyor yerinde
merveiyd Tubatgn oh mis gibi menü 😍 Bizde de kuru fasulye, pirinç pilavı, roka salatası olacak inşallah 🤤
annelinkoo Tubatgn ilk kez bugün erkenden karar verdim 😂 yayla çorbası, fırında parmak kebabı, etli biber dolması 🫣
Tubatgn annelinkoo Bende hep akşam 5 gibi yapıyordum bugün bende erkenden yaptım enerji geldi sanırım 😂afiyet olsun canım ❤️
Baymehal Tubatgn bende tavuk haşlıcam Pirinç pilavı Çoban salatası Çorba ayran çorbası Sarma da aldırtabilrim bizim erife 🤣
Deletedmom_110 Tubatgn Benimki de öğlen geliyor işten öğlene dünden kuru fasulye pilav var akşama da Et sote ve yeşil mercimekli bulgur pilavı düşünüyorum yanına da salata turşu yeter🌸