Eldgrn Tubatgn gitmiyorlar ki hiç valla iş yapamıyorum makine de kıyafetler var mutfak salon toparlanacak yatak odası toparlanacak ohooo uzayıp gidiyor
Prenses34_annesi Tubatgn teşekkür ederim canım bana ne olur bugün dua et kontrolüm var inşallah dogumum olur 🥰😅😅😅
Sellmaseellma Birannebirkiz ben yoğurtlu yaptım geçen gün hep sade veya domatesli yapıyodum yoğurda sarımsak koyuyorum çok güzel tad veriyor üzerinede kırmızı toz biber eritip döküyorum yalancı mantı gibi oluyo 😂
Siracinannesi Tubatgn anamdayııım iki günlüğüne kaçtım çocuklarla 😂😂 ezogelin çorbası ıspanaklı peynirli pırasalı ve patatesli börek yapacak annem 🤤 😍
Tubatgn Siracinannesi Bende anneme kaçmak istiyorum bana 5 dk uzaklıkta evi 😂😂 Neyse ki doğuma 1 hafta kala bende kalacak çok mutluyum 😂
Sellmaseellma Eldgrn bende tek ben yemekten sonra uyuyorum sanıyorum 😂😂 bayılıcam şimdi sabahın 6 sından beri ayaktayım naptın desen hiç bişey 😂😂
Eldgrn Sellmaseellma 9 buçukta kalktım yemek yedim dedim Müge izliyim koltukta kalmışım öyle zorla kalktım valla son günler kimi uykulu kimi uykusuz geçiriyor valla bu günleri
Sellmaseellma Eldgrn müge apla ince çizgimiz 😂😂 son zamanlarda öyle oluyomuş bende 32 deyim 1 haftadır uyku düzenim kalmadııı
Eldgrn Tubatgn oh oh kolaylar gelsin bende işte akşama anca gelirse enerji o zamana şimdi b sanki saatlerdir uyumamış gibi gözlerim uyku akıyor
cahillesohbetikestim Tubatgn tarhana çorbası Patlıcan musakka Şehriyeli pirinç pilavı Lahana turşusu var bugün. Bir de tatlı yapasım var hala karar veremedim. 🤭
Tubatgn cahillesohbetikestim Ohh miss afiyet olsun canım ❤️ Ay benimde tatlı yapasım var ama ne bulamadım