bettyx Byidilto komik gelecek ama ben göbeğimi bile o kadar çok içime çekemem o yüzden hep derdim ki benim iç karnım geniş değil 🤣🤣 gerçektende öyle sanırım
Dilberevinbarkinyokmu Benimde doğum 5 Ağustos dedi doktor ☺️14 haftalığız bu gün ama bende tetonoz olmadım hala
Gizemmiray35 Zuzumuz bol yatmalı çok halsizim üçüncü sezeryan olacak inşallah doktorum ağustos un 15 i 16 sı gibi alırım dedi günler geçmiyor sanki
Minimalannesiii Zuzumuz sabah bulantılı, halsiz ve aynı zamanda çabuk acıkmalı geçiyor. 10+3 üz ağustos sonuna bekliyoruz miniğimi.🐣 Zaman çabuk geçsin istiyorum 😄🥰
Hilalt26 Arzuege ben yapsa bile yaptirmayacagim. Tereddüt etmek istemiyorum. Herkes 20 civarında olmuş. Bende o zamanda istediğimi belirticem. Herkese teşekkürler
Merve2546 10+2 miğde bulantisi halsizlik uyku günler geçmiyor cinsiyet merak ediyoruz az kaldı cinsiyetten sonra zaman zaten su gibi geçer diye düşünüyorum
Nerfemm 12+3 üm Ağustos 21 gözüküyor dogum ama.3 gun önde cikti ölçümlerde. Doktor erkege benziyor ama siz yine duymamış olun dedi. Midem rahatsız ediyor hazimsizlik vardı cok ama azaldı. Hic birşey önemli değil sağlıkla gelsinler yeter ♥️🤲
Rabia_91 12+2 yim bugün. Doktor kontrolüm var. Cinsiyet için yüzde 60 kız demişti bi hafta önce. Bugün netleşir diye düşünüyorum.
binnur64 bizim de 9 Ağustos gösteriyo doğum Allah nasip ederse. kıyafet almaya başladınız mı anneler? ben nasıl alacağımı hâlâ bilmiyorum. 0-3 aylık olan zıbınları uzun kollu alsam ve sadece üstüne onu giydirsem üşür mü terler mi hiç bilmiyorum 🤦🏻♀️
aysenur-y1 Zuzumuz 14+3 bende nasipse doğum Temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor doktor tam tarih söylemedi programdan baktım 😌 cinsiyet içinde 16.haftada gelmemi söyledi