nurr0101 Banubebek1 Bize de doktorumuz 3 ağustos dedi 🥰 Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah 🤲🤲
Banubebek1 nurr0101 ay ne güzel nasıl sevindim 😊sağlıkla gelsinler inşalla cinsiyet bellmi sizin nasıl geçiyor süreç
glnrmom Hilalt26 bana da marta kadar yapılacak bir şey yok dediler 12 hafta çok erken geldi bana tekrar sorun isterseniz
glnrmom Bizim de tahmini 13-19 Ağustos arası 17 Ağustos evlilik yıldönümümüz inşallah hayırlısıyla o gün doğar 😅
bettyx Nalanmaral kilo almam olmadı hatta bulantıdan kilo verdim ve kilom aynı ama göbeğim çıktı ya pantolonlarım dar oluyor
tgrlr Nalanmaral ben almaya başladım bugün 13 haftalık oldu ama özellikle geceleri midem kazınıyor resmen 😁
Byidilto Göbeği çıkmaya başlayan var mı ? Geçen hafta bı rahatsızlık yaşadım doktor suyu azalmış dedi göbeğim ondan mı hiç çıkmıyor acaba diye düşünüyorum
Byidilto bettyx Aynıyız 13+3 bende sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🌼 Benim karın yapimdandir umarım
Masalnesli Zuzumuz valla ne zaman geçiyor ne bulantılar 12 haftalık olduk göbegim benden önce gidiyor
Minnak-9 10+3 den bildiriyorum bulantı devam onun haricinde hemen yoruluyorum🥰 Ağustos sonu gözüküyor hayırlısı ile kucaklarimiza alalim inşallah 🥰
Zuzumuz Bende hiç mide bulantısı olmadı o yüzden kesın erkek dıyorum cinsiyeti için😀iştahsızlık çok fazlaydı 4 kilo verdim
bettyx Byidilto komik gelecek ama ben göbeğimi bile o kadar çok içime çekemem o yüzden hep derdim ki benim iç karnım geniş değil 🤣🤣 gerçektende öyle sanırım