Byidilto Göbeği çıkmaya başlayan var mı ? Geçen hafta bı rahatsızlık yaşadım doktor suyu azalmış dedi göbeğim ondan mı hiç çıkmıyor acaba diye düşünüyorum
bettyx Nalanmaral kilo almam olmadı hatta bulantıdan kilo verdim ve kilom aynı ama göbeğim çıktı ya pantolonlarım dar oluyor
Byidilto bettyx Aynıyız 13+3 bende sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🌼 Benim karın yapimdandir umarım
Masalnesli Zuzumuz valla ne zaman geçiyor ne bulantılar 12 haftalık olduk göbegim benden önce gidiyor
Minnak-9 10+3 den bildiriyorum bulantı devam onun haricinde hemen yoruluyorum🥰 Ağustos sonu gözüküyor hayırlısı ile kucaklarimiza alalim inşallah 🥰
Zuzumuz Bende hiç mide bulantısı olmadı o yüzden kesın erkek dıyorum cinsiyeti için😀iştahsızlık çok fazlaydı 4 kilo verdim
bettyx Byidilto komik gelecek ama ben göbeğimi bile o kadar çok içime çekemem o yüzden hep derdim ki benim iç karnım geniş değil 🤣🤣 gerçektende öyle sanırım
Dilberevinbarkinyokmu Benimde doğum 5 Ağustos dedi doktor ☺️14 haftalığız bu gün ama bende tetonoz olmadım hala
Gizemmiray35 Zuzumuz bol yatmalı çok halsizim üçüncü sezeryan olacak inşallah doktorum ağustos un 15 i 16 sı gibi alırım dedi günler geçmiyor sanki
Minimalannesiii Zuzumuz sabah bulantılı, halsiz ve aynı zamanda çabuk acıkmalı geçiyor. 10+3 üz ağustos sonuna bekliyoruz miniğimi.🐣 Zaman çabuk geçsin istiyorum 😄🥰
Hilalt26 Arzuege ben yapsa bile yaptirmayacagim. Tereddüt etmek istemiyorum. Herkes 20 civarında olmuş. Bende o zamanda istediğimi belirticem. Herkese teşekkürler