Annesiebeolanbikuzucuk Hilalt26 20. Hafta dan önce td asisi uygun değil bi yanlış anlaşılma olmuştur 20 24 2 doz uygulama yapıyoruz
alyakaram Gizem1812 bana birisi erkek başka doktor kız dedi henüz belli değil çok sevindim sağlıklı olsunlar en başta🥰
Gizem1812 alyakaram evet saglikli olsunlar da cinsiyet onemsiz. Hayirlisi kolaylikla olsun insallah 🥰
tgrlr Nalanmaral ben almaya başladım bugün 13 haftalık oldu ama özellikle geceleri midem kazınıyor resmen 😁
Ceren_demir34 Hilallsili96 ben çok nadir elektriklenme gibi hissediyorum doktorum çok sık olmasada olabileceğini söyledi 14+1 haftamız ☺️
Ceren_demir34 Hilallsili96 yaa çok güzel duygular Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin
menessare 15+2 yim aşı olup olmayacağıma karar vermedim . Bugün sağ göğüsümü kasırken ıslaklık hissettim kanattım sandım bir baktım su gibi birsey gelmiş cok duygulandım🥹🥹 doğum uygulama 10 Ağustos ama doktorlar henüz konuşmadık 🎉👯♀️
Fulden94 Mumm91 Bizden istemedi , biz kendi isteğimizle yaptirdik teknoloji dönemindeyiz herşeyi görelim istedik çok şükür temiz geldi
cookiemonsterr Zuzumuz 16+2 oldu oğlum ikili testimiz de temiz çıktı çok şükür 🙏🏻şimdi tek beklediğim detaylı ultrason sizde durumlar nasıl kızlar ? Uygulamada doğum 3 Ağustos görünüyor hayırlısıyla
Nalanmaral Gupssse benimki de sabahları bulanmıyor artık ama akşamları bulanıyor geçer inşallah artık