Ceren_demir34 Hilallsili96 ben çok nadir elektriklenme gibi hissediyorum doktorum çok sık olmasada olabileceğini söyledi 14+1 haftamız ☺️
cf__ Cinsiyeti öğrenenler özeldemi öğrendi acaba ben özel takipliydim ama bana 16. Haftada gel tekrar dedi ikiz gebe olduğumuda 11. Haftamda söyledi🤦🏻♀️ o yüzden eğitim araştırma hastanesine başladım ne zaman öğrenebilirim acaba çok meraktayım
Love13 cf__ cinsiyeti her doktor söylemiyor söylese de yanılma payı oluyor ve hayal kırıklığı yaşatmamak için çekiniyorlar genelde haklı olarak 🙈 bize doktor 12.haftada tahmin yapıp emin olmadığını söylemişti. Amaaaa ikiz olduğunu o haftaya kadar söylememiş olması gerçekten çok enteresan 🙄
Ikiz_annesii 11+4 üm cinsiyet ogrenen cok var o yüzden heyecanliyim bir dahaki kontrolde cinsiyet soracağım doktora. Doğumum abimin düğününe denk geliyor galiba gidemiycem😣
Mumm91 Fulden94 ben de fetal dna yaptırdım çok tedirginim bekliyorum sizden neden istedi doktor fetali
Fulden94 Mumm91 Bizden istemedi , biz kendi isteğimizle yaptirdik teknoloji dönemindeyiz herşeyi görelim istedik çok şükür temiz geldi
Annesiebeolanbikuzucuk Hilalt26 20. Hafta dan önce td asisi uygun değil bi yanlış anlaşılma olmuştur 20 24 2 doz uygulama yapıyoruz
alyakaram Gizem1812 bana birisi erkek başka doktor kız dedi henüz belli değil çok sevindim sağlıklı olsunlar en başta🥰
Gizem1812 alyakaram evet saglikli olsunlar da cinsiyet onemsiz. Hayirlisi kolaylikla olsun insallah 🥰
tgrlr Nalanmaral ben almaya başladım bugün 13 haftalık oldu ama özellikle geceleri midem kazınıyor resmen 😁