Nalanmaral OflicDi OflicDi evet ilk bebeğim 51kiloyla kaldım suan 51.7 yarım kilodan biraz fazla almışım ama göbeğim çıktı biraz kilo farkım çok yok ama sanki belli oluyor gibi geliyor bana ben cuma yada cumartesı gıdecegım cinsiyet için gel dedi doktor ☺️
Vldn0212 Doğum tarihimiz uygulamada 13 ağustosu gösteriyor ama bakalım hayırlısı şimdilik yolunda herşey
Ceren_demir34 Hilallsili96 ben çok nadir elektriklenme gibi hissediyorum doktorum çok sık olmasada olabileceğini söyledi 14+1 haftamız ☺️
cf__ Cinsiyeti öğrenenler özeldemi öğrendi acaba ben özel takipliydim ama bana 16. Haftada gel tekrar dedi ikiz gebe olduğumuda 11. Haftamda söyledi🤦🏻♀️ o yüzden eğitim araştırma hastanesine başladım ne zaman öğrenebilirim acaba çok meraktayım
Love13 cf__ cinsiyeti her doktor söylemiyor söylese de yanılma payı oluyor ve hayal kırıklığı yaşatmamak için çekiniyorlar genelde haklı olarak 🙈 bize doktor 12.haftada tahmin yapıp emin olmadığını söylemişti. Amaaaa ikiz olduğunu o haftaya kadar söylememiş olması gerçekten çok enteresan 🙄
Ikiz_annesii 11+4 üm cinsiyet ogrenen cok var o yüzden heyecanliyim bir dahaki kontrolde cinsiyet soracağım doktora. Doğumum abimin düğününe denk geliyor galiba gidemiycem😣
Mumm91 Fulden94 ben de fetal dna yaptırdım çok tedirginim bekliyorum sizden neden istedi doktor fetali
Fulden94 Mumm91 Bizden istemedi , biz kendi isteğimizle yaptirdik teknoloji dönemindeyiz herşeyi görelim istedik çok şükür temiz geldi