Bussy_ Tugba0223 düzensiz sancılarla bizi hazırlıyor minikler 🥰 sık sık belden olmaya başlamadığı sürece korkmaya gerek yok diyorlar benimde ilk hamileliğim o yüzden çevremdeki tecrübeleri dinliyorum🙈
Tugba0223 Bussy_ bugün doktora gittik nstde sancım çıktı doktor erken gelebilir dedi. Şu an da belim de hiç geçmeyen ağrım var ama biraz daha beklese daha iyi olacak minnoşum için😇
Bussy_ Meryem_islam55 erken hazırlamak iyidir 🙈 ilk gebeliğiniz miydi? Benim ilk tecrübesizliğim oldu ikincide senden bile daha erken hazırlarım sanırım 😂😂
Meryem_islam55 Bussy_ Benim 2. Hamileligim bı tane 6 yaşında kızım var oğlum gelecek inşallah zaten ilklerde bı tecrübesizliği oluyo benim ara da baya bı zaman olduğu için neydi nasıldı diye diye fikir alarak yaptım.🥰
Bussy_ mommytobe_ onu da öneriyorlardı görmüştüm 🙈 inşallah fayda eder de bi an önce kendiliğinden gelir 🙈
Isik22 Bussy_ benim doktorumda haftaya Cuma gününe kontrole çağırdı ikimizinde aynı zamanda belli olacak sanırım 😊 aynen canım hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle doğsun 🙏🙏
Bzdmr Bussy_ 36+1 olduk herseyimiz hazır sadece beşiği kaldı kurulacak 33. Haftamda çantamızı hazırlamıştım
Mutluuygungelen Bussy_ 3200 gram geldi, 14 şubata gün verdi doktorumuz teyzesi😍❤️ Tümm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallaaahh🙏🏻😍❤️