nadrun 38+0 dayım herseyim hazır artık doğdun istiyorum yoruldum bakalım ne zmaan gelicek 17 Şubat’ta 40 haftam doluyor ama erken gelsin istiyorum agirlastim artık , ev temizliği vs hepsini bitirdim
Asyadan Mutluuygungelen maşallah kuzuma Aramızda 3 gün varmış ☺️ bakalım doğumlarımız arasında ne kadar olacak ♥️
Ezgievrenn Bussy_ ağrılarım yokta kasılmalarim çok sık. Bide çatı ağrım var normal dedi hepsine. Nst de iste 37 de gel gircen dedi
Mutluuygungelen Asyadan normal doğum yapamazsın dedi 14 şubata sezeryan günü verdi canım😍 seninki belli mi?
Tugba0223 Bussy_ bugün doktora gittik nstde sancım çıktı doktor erken gelebilir dedi. Şu an da belim de hiç geçmeyen ağrım var ama biraz daha beklese daha iyi olacak minnoşum için😇
Asyadan Mutluuygungelen doktordan biraz önce çıktık canım . 50 cm 3200 olmuş bizim paşada . Şu an normal gözüküyor o nedenle gün vermedi . Haftaya tekrar gideceğiz bakalım neler olacak ☺️ bu arada neden normal yapmazsın dedi
Mutluuygungelen Asyadan ayy maşallah küçük prensee😍❤️🧿 kaç haftalıksın canım bu arada ben orayı kaçırmışım🫣 haftasına göre baş çevresi ve karın çevresi önde gidiyor bayağı zorlar seni, 3700-3800 ü görsün sezeryanla alalım demişti
Asyadan Mutluuygungelen bugün 36+5 iz 😊 sordum şuan sezaryen düşünmek için erken haftaya gel tekrar konuşuruz dedi 😊 14 Şubat güzel tarih ama 🫶