Bussy_ Elaa-12 heyecanlı mısın nasıl hissediyorsun?🙈 tarih yaklaştıkça insan merak ediyor iyice nasıl olacak? Kime benziyor? Vs bi çok soru oluyormuş kafada 🙈
Mutluuygungelen Bussy_ 3200 gram geldi, 14 şubata gün verdi doktorumuz teyzesi😍❤️ Tümm bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallaaahh🙏🏻😍❤️
Bussy_ Syd53 bizde o zaman kanala girmesi için uygun hareketleri yaparız 🙈 bende bu hafta geçsin babamız gelsin diye bekliyorum başlayacağım🙈
Bussy_ Prenses34_annesi çok şükür kuzum 🙏🏻 Bu yol uzun ve sabır isteyen bir yolmuş. Bende hamileliğimin başında bazı rahatsızlıklar yaşadım ama çok şükür iyiyiz sağlıklıyız 🥰 Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕 Doktorunuz ne dedi canım ne zaman geliyormuş bizim kızçe🙈
Bussy_ Isik22 gün olarak benim kızımla aynılar sanırım 😇 bugün kontrolümüz vardı bizimde ama normal veya sezeryan olacağı haftaya cumaya kaldı şuan 😇 hayırlısı nasılsa o şekilde doğsun diyorum her zaman 🙏🏻 Umarım kendileri kanala girerler 😄
Isik22 Bussy_ benim doktorumda haftaya Cuma gününe kontrole çağırdı ikimizinde aynı zamanda belli olacak sanırım 😊 aynen canım hayırlısı sağlıklısı nasılsa öyle doğsun 🙏🙏
Bussy_ _umutperisii oğlanlar erken geliyor diyorlar genellikle ama çok şükür vaktinde gelicek demek ki 🥰
Bussy_ Ezgievrenn ağrıların,kasılmaların çok mu var canım? Bekleyebilirsin umarım 🙏🏻 Benim 36. Haftadan itibaren düzenli şekilde nst çekimlerimi yaptı
Ezgievrenn Bussy_ ağrılarım yokta kasılmalarim çok sık. Bide çatı ağrım var normal dedi hepsine. Nst de iste 37 de gel gircen dedi
Bussy_ krdelen41 yalnız olmadığıma sevindim 🙈 bende bugün hazırlıyorum 🙈 son haftalardaki temiz,hazırlıklı olma düşüncesi.. ya hazırlıksız yakalanırsam korkusu ah.. 🥲