mommytobe_ Bussy_ yok denemedim henuz temizlige verdim kendimi yer silip duruyorum belki fayda eder diye😅🤦🏻♀️
Bussy_ mommytobe_ onu da öneriyorlardı görmüştüm 🙈 inşallah fayda eder de bi an önce kendiliğinden gelir 🙈
Canannnn15 Es_Vera Amin inşallah ama 7 Mart a kadar beklerlermi yoksa geçermi Allah bilir 😂cinsiyet nedir
Es_Vera Canannnn15 Bende merak ediyorum kimisi erken kimisi iki hafta kadar geç geliyor 🤷🏻♀️ kız bebek bekliyoruz sizin ☺️
Canannnn15 Es_Vera Onu bende çok duyuyorum kız bebek erken geliyor diye Maşallah Allah ım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimizede 🥰 bende kız bekliyorum ❤️
Gizemmuhammet21 Nazlican46 36+4 günlüğüm miğde bulantılarım son 2 haftadır tekrarladı maalesef artık bı doğum yapsak da rahatlasak
Sumeyye03 OzgeSrc Bende 38+4 deyim 3 cm açıklık var dün nişan geldi ama sancım yok hastanedeyiz Rabbim hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin 🙏
eleanor68 Rmsc Boyu kilosu kaç çıktı en son bizimkinin kilosu 3 kilo boyu 50 cmdi hoca yinede erken dedi 23 şubata ve 39. Haftayı bekleyelim dedi 28ine gün verdi
Rmsc eleanor68 gecen hafta gittim en son daha üç kiloya ulasmadik 2400 civarı kilomuz boyda 47cm falan ☺️
eleanor68 Rmsc Öyle tabii ki bende biraz örümcek ağı gibi varis problemleri falan var her hafta da artıyor o yüzden bir an önce bende doğurmak istiyordum ama doktorum böyle uygun gördü
kubikkk Sumeyye03 ben de 38+4teyim çatı ağrısından başka bir şey yok. bebeğim de iri 4 kilo ama normal doğum istiyorum. 😔 doktorum risk alamam 6sında gel öyle netleştirelim dedi😔