krdelen41 Bussy_ bizde 37 haftalık olduk bende bugün hazırladım hastane çantasını, yarında komple ağdaya gidicem beklemedeyiz yani heyecanla😂
Bussy_ krdelen41 yalnız olmadığıma sevindim 🙈 bende bugün hazırlıyorum 🙈 son haftalardaki temiz,hazırlıklı olma düşüncesi.. ya hazırlıksız yakalanırsam korkusu ah.. 🥲
Bussy_ Merveclnk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇 bende bugün hızlandırdım hazırlıkları 🙈
Bussy_ mommytobe_ YouTube’da kanala girmesi için gösterilen hareketleri denedin mi? 🙈 bende eğer gelmeye niyeti yoksa başlayayım diyorum yakın zamanda
mommytobe_ Bussy_ yok denemedim henuz temizlige verdim kendimi yer silip duruyorum belki fayda eder diye😅🤦🏻♀️
Tugba0223 Bussy_ biz de 36+6 olduk😇 Hastane çantamız hazır sayılır sadece ufak tefek koyulacaklar kaldı☺️ ara ara adet sancısı gibi sancılar var ama ilk doğumum olduğu için pek anlayamıyorum sancı mı değil mi😃
Bussy_ Tugba0223 düzensiz sancılarla bizi hazırlıyor minikler 🥰 sık sık belden olmaya başlamadığı sürece korkmaya gerek yok diyorlar benimde ilk hamileliğim o yüzden çevremdeki tecrübeleri dinliyorum🙈
eleanor68 Rmsc ben 35+3deyim doktorum 23 Şubat icin doğumun erken olduğunu söyledi 28 şubata verdi günümü 😞
Rmsc eleanor68 ilk doğum mu acaba sizin , evet biraz erken gibi şeyler söyledi benim doktorumda ama daha fazla dayanamicam sanırım ben gelişimi iyi kilosu iyi sağlığı yerinde kendim istedim birde o tarihi , benim ikinci doğumum bu arada 🤗
eleanor68 Ezgievrenn Benim doktorumda 39. Haftaya gün verdi 38. Hafta sezeryan için erken deyip duruyor 🥲
Aysegul123Defne mommytobe_ aynen canım bende öyleyim 39+0 ve hiç bir gelişme yok karnımda yukarda sanki kanalada girmemiş bebek 🥹🫠
eleanor68 Rmsc Boyu kilosu kaç çıktı en son bizimkinin kilosu 3 kilo boyu 50 cmdi hoca yinede erken dedi 23 şubata ve 39. Haftayı bekleyelim dedi 28ine gün verdi
Canannnn15 Es_Vera Amin inşallah ama 7 Mart a kadar beklerlermi yoksa geçermi Allah bilir 😂cinsiyet nedir
Meryem_islam55 Bussy_ Kız ben mi erken hazırladım çantayı gerçi bı oğlumun ki hazır 34 haftaligim kendime bitane pjema ve terlik koydum :) ped alıp koyucam kapalı olduğum için tülbent yelek bı tane daha bjema takımı koyarım çorap alt iç çamaşırı tamam
Bussy_ Meryem_islam55 erken hazırlamak iyidir 🙈 ilk gebeliğiniz miydi? Benim ilk tecrübesizliğim oldu ikincide senden bile daha erken hazırlarım sanırım 😂😂