Bfduam mucizeeem_ demek ki o iki ayda yumurtlaman olan bi tarihe tevafuk olmuş, takip etsen bulamazsin ara uzun diye, ama nasip olunca iste Dr lar bile şaşırır 🤲
Bfduam eylulmihrasmom yumurtanin ne zaman geliştiğinden bahs etmiş, kist yok, nasıl anladın şaşırtıcı:)
Gul5 Bfduam 3 yumurtam 21 bir yumurtam 19 olmuş 🙏🏼 pazartesi iğne olcam. Allah kucağımızı boş bırakmasın 🙏🏼 bu ay o ay olsun 😇
2oglusannesi Bfduam klomen bitiyor yumurta kontrolu yapılıyor yeterli seviyeye geldiyse duphaston başlatıyor
MorKelebek54 Bfduam kuzum reglim bitince doktoruma gittim hemen kloemn kulmandim 7 gün. Sabah akşam kullandım ilk kulladigimda ama kist olunca bı gün iki tane bı gün bir tane olarak için ama yine kist oldu. Evet benim ilk kistim oldgunda ilk gün 5 tane ilaç içtim fayda etmedi o derece agriyodu normalde de ilk iki gün ağrım olurdu ama o çok çok farklıydı. Pıhtı şeklinde de geldi bence normal de hatta kan ile karışık sümükumsu bişi de geldi bende biraz hatta onu görünce kist mi düşüyo acaba dedim megersem gerckrten düşüyormuş. Adetim hemde nasıl gecikti hemen hemen 1 hafta geçti idrar testi yaptım negatif neyse biraz bekliyim dedim yok neyse kan verdim belki idrara düşmemistir dedim kanda da negatif doktora gittim kist olduğunu söyledi söktürücü verdi o şekilde 2 buçuk hafta kadar gecikmeyle regli oldum fakat söktürucu ile regli olduğumda kist düşmedi ertesi ay ilaç söktürücü kulmaadan kendim doğal yola regli oldum o şekilde düştü. Bu ay da kist olmuştu ama noldu bilmiyorum regli oldum bidaki reglime de 10 gün felan var kist düştüu nolmu bilmiyorum bu ikinci kist benim inşallah düşmüştür kontrole de gitmedik istemedim şunun şurasında 10 gün kaldı yine gecilirsem olmassam o zaman gideriz dedim çünkü bide muayne ücreti 500 TL yani şuan vermek yerine zamanı gelince veririrm daha iyi en azından şuan için bı anlamı yok gitmenin
Bfduam MorKelebek54 geçmiş olsun canım. Insan bi umutla başlıyor, kist olunca, buyumeyince yumurta vs üzülüyor. Inş bu yollarda Rabbim bekletmez.
Bfduam Gul5 henuz okudum,iğne olmuşsundur. Inş hayırlı sonuçlara vesiledir🤲 Takipte gelisim sureci nasıldı yumurtaların adetten itibaren? Benim klomen bittiğinde gittiğimde gelusmemişti, çarsamba gidicem tekrar.
Anonim16 Bfduam yok hala madım ama benim hep ilaçla adetim oluyordu pco vardı hep yani. sadece geçen ay femara kullandım hiç bi etkisi olmadı
Gul5 Bfduam ilaç bitti büyümemişti. 12 ydi ilaç bitipte 3 gün sonra gittiğimde. Sonra kendi haline bırakalım ilaçla büyümedi dedi doktor. Kendi haline bıraktık 12 olduğunu öğrendiğimin 4. Gününde kendi kendine 21 mm olmuştu. Dün iğnemi oldum. Bugün ilişki, sonrasında günaşırı olacak. İnşallah tutar 🙏🏼
Gul5 Uygu Bfduam uygulamayla hiç alakası yok şu an yumurtlama zamanımın. O yüzden ilaçla gelişmedi diye üzülme 3 gün sonra yine git kendi kendine gelişiyor. İyi haberler ver bize inşallah 🙏🏼
Nisanrrerdag Bfduam bnde ılk klomen kullandım canım yumurtalarım buyodu catlıyodu ama tutmuyodu. Hata bı ara kıst oldu tedavım durdu sonra kendılıgınden yumurtam buyudu catladı oda tutmadı sonra asılama oldum tutu dırek
Aslibse Bfduam bende klomenle gebe kaldım günde 1 adet içtim 23 ocakta iğneyi yaptım 5 şubatta yani iğnenin 14. Günü gebeliği öğrendim şuan uygulamada 4+2 gözüküyorum
Bfduam Gul5 yoo uygulamaya bakmıyorum canım, klomeni 5 gün kullandım bitti, gittiğimde büyümemiş dedi yumurtan Dr. Senin klomemden sonra hemen büyümüş müydü?
Fulyacoban Merhaba hanımlar bende zamanında klomen ve femara kullandım bunlarla yumurta takibim yapıldı doktorum tarafından ilaçlarla yumurtalarda gereken büyümeyi sağladık ama olmadı hatta klomeni 2 ay kullandım daha sonra rahim filmi çekildim sonrasında femara tedavisi başladı çatlatma iğnesi kullanmam cabası tabi bu arada pcoslu olduğumu not düşeyim bu arada bende ilaçlar işe yaramadı maalesef aşılama için gideceğim ay olursa olur diyerek herşeyi sildim kafamdan doğrusu ve yumurtlama zamanım 21 ve 24 arası olan günlerimde tutmayan bebek adetimin 8 ila 12. Günü arasında tuttu kısacası adetten sonraki günleri mutlaka değerlendirin ama çok üzerine düşmeyin illa olsun diye bende inanmamıştım kimseye ama kafadan silince oldu diye düşünüyorum 🤗