Gamzecikk Bfduam hayır klomen mesela pazartesi bitti ya cuma cumartesi filan gitmişimdir. Hemen çağırmadı doktor
Bfduam Gamzecikk iyi yapmışsın boşuna bi de moralini bozacaktın gitseydin belkide yunurta gelişmemiş olacaktı.
Anonim16 Bfduam Ben femara kullandım benzer ilaçlarmış. Senin gibi 2 hafta kontrole gittim büyümedi. 44 gün oldu hala 5.5m duphaston yazdı adet söktürücü :/
Bfduam Anonim16 44 gündür adetvolmuyor musun? Normalde düzenli midir adetin fameradan dolayı mı böyle oldu? Bundan onceki tskip fameraydı sancı yapıyor muydu seninde kasıklarında?
MorKelebek54 Bfduam kuzum illaki etkisi olur geçen ay ben yarın yamalak kullandım kist yapıyo bende diye yine kist olunca kontirole gittim regli olamayınca kist oluştuğunu söyledi ama yine yunurtlama olduğunu söyledi bedne klomen hem hızlı etkileyip hemde ikinci yunurtlamam da ekti ediyo yani iki regli arasında iki kere yunurtlama gördüm bı reglimden 1 hafta sonra kloemn kullanıp yunurtalam oldu fakat kist oldu bide iki hafta sonra felan bida yunurtlamam oldu benim kloemnle imtihanın çok büyük iki kere kullandım ikisinde de kist oldu 😂😂 doktorum bile şaşırdı çok garip bir durumun var dedi senin yumurtaların kist olmaya meyilli dedi sen yine iki günde bir ilişkiye gir benim doktorum hafta da iki kere ilişki öneriyo
Bfduam MorKelebek54 canım ya geçmiş olsun🌹 Kist olunca adetin gecikti mi? Pıhtı geliyor mu ya da her zamankinden fazla sancı, rengi koyu mu? Günde iki mi kullanıyordun kist oluştu?
Gul5 Bfduam 14. Günde. Normalde yumurtlama olurdu bende 14.günde ama daha yumurta bile zor gelişti. Cuma günü 12 ydi Salı 14 tü. Cumartesi tekrar bakılacak.
Bfduam Gul5 ya inş gelişirde yüzün güler bu ay🤲 Benim 9.gündü dün “gelişmemiş bir hafta sonra gel” dedi. Çarşamba gidicem. Ne bileyim Dr yumurtada hareketlilik yok diyince insan ister istemez bi demorize oluyor.
Gul5 Bfduam inşallah iyi haberlerle geliriz 🙏🏼 9.gün normalde 14. Gün normal gelmedi bana. Hayırlısı bakalım
MorKelebek54 Bfduam kuzum reglim bitince doktoruma gittim hemen kloemn kulmandim 7 gün. Sabah akşam kullandım ilk kulladigimda ama kist olunca bı gün iki tane bı gün bir tane olarak için ama yine kist oldu. Evet benim ilk kistim oldgunda ilk gün 5 tane ilaç içtim fayda etmedi o derece agriyodu normalde de ilk iki gün ağrım olurdu ama o çok çok farklıydı. Pıhtı şeklinde de geldi bence normal de hatta kan ile karışık sümükumsu bişi de geldi bende biraz hatta onu görünce kist mi düşüyo acaba dedim megersem gerckrten düşüyormuş. Adetim hemde nasıl gecikti hemen hemen 1 hafta geçti idrar testi yaptım negatif neyse biraz bekliyim dedim yok neyse kan verdim belki idrara düşmemistir dedim kanda da negatif doktora gittim kist olduğunu söyledi söktürücü verdi o şekilde 2 buçuk hafta kadar gecikmeyle regli oldum fakat söktürucu ile regli olduğumda kist düşmedi ertesi ay ilaç söktürücü kulmaadan kendim doğal yola regli oldum o şekilde düştü. Bu ay da kist olmuştu ama noldu bilmiyorum regli oldum bidaki reglime de 10 gün felan var kist düştüu nolmu bilmiyorum bu ikinci kist benim inşallah düşmüştür kontrole de gitmedik istemedim şunun şurasında 10 gün kaldı yine gecilirsem olmassam o zaman gideriz dedim çünkü bide muayne ücreti 500 TL yani şuan vermek yerine zamanı gelince veririrm daha iyi en azından şuan için bı anlamı yok gitmenin
Anonim16 Bfduam yok hala madım ama benim hep ilaçla adetim oluyordu pco vardı hep yani. sadece geçen ay femara kullandım hiç bi etkisi olmadı
2oglusannesi Bfduam klomen bitiyor yumurta kontrolu yapılıyor yeterli seviyeye geldiyse duphaston başlatıyor
eylulmihrasmom Bfduam yazdığı şeyler klomeni kullanınca kisti oluşanlara etkisi ya da kisti olup kullananların etkisi
Bfduam mucizeeem_ ne kadar sürede bi adet oluyorsun? Yumurtlamanda kac ayda bir oluyor? Ovulasyonla mı takip ettin o ay yumurtlamanın olmadığını eğer öyleyse şaşırır kim olsa nasıl yumurtlama olmadan oldu bu diye:)
mucizeeem_ Bfduam 2 ayda 1 adet oluyorum yumurtlama dönemini her doktora gittiğimde olmuyor yani onu o yüzden bilmiyorum ovulasyonla hiç takip etmedim genelde doktora gittim hep
Bfduam mucizeeem_ demek ki o iki ayda yumurtlaman olan bi tarihe tevafuk olmuş, takip etsen bulamazsin ara uzun diye, ama nasip olunca iste Dr lar bile şaşırır 🤲
Bfduam eylulmihrasmom yumurtanin ne zaman geliştiğinden bahs etmiş, kist yok, nasıl anladın şaşırtıcı:)