Alinyazi Bfduam canim bende klomen kullandim adetin3.gunu basladim günde bir defa 5 gün kullandim sonra kontrole cagirdi yumurtan var dedi iliski onerdi tekrar cagirdiginda yumurtan catlamis dedi adet gunune bekle dedi adet oldum ay tekrat deneyecegiz
Bfduam Gul5 yoo uygulamaya bakmıyorum canım, klomeni 5 gün kullandım bitti, gittiğimde büyümemiş dedi yumurtan Dr. Senin klomemden sonra hemen büyümüş müydü?
Gul5 Bfduam üstte yazdım kuzum ilaçla gelişmedi diye. Klomen kullanmak etki etmedi bana. Doktor kendi galine bırakalım kendiliğinden büyüsün o zaman dedi. Kendiliğinden büyüdü 3-4 günde bir anda. Gittin mi bugün doktora ne dedi
Bfduam Gul5 sen ilacı kaç gün içtin, belki.bittikten sonra etkisi olmustur yinede. Evet gittim çarşamba, iki tane ama küçük daha dedi, 11 ve 14 ml di adetimin 15. günündeydi. Yarın gidicem tekrar kontrole canım.
Gul5 Bfduam adetin 3.günü başladım 5 gün içtim 3gün sonra gel dedi gittim gelişmemişti. Yani adetin 11.gününde gitmiş oldum 12mm di. Kendi haline bırakalım ilaçla gelişmedi dedi 14.günde yine gittim sadece 2 fark vardı 14 mm di. 3.gidişimde 18.gün cumartesi günüydü büyümüşlerdi. Normalde 14.gün çatlardı çok şaşırdım. Sende bir daha git görüyorsun resmen 18.günde gelişti.
Bfduam Gul5 dün gittim canım, 14 olan 17 ml olmuş, adetimin 18 günüydü. Senin kaç ml olmuştu 18.gününde? Şu an ne aşamadasın?
Fulyacoban Bfduam emin ol psikolojik olarak bıraktım çocuk istemeyi diyorum ya aşılamaya gidecektim ne de olsa olmuyor dedim pcos vardı adetim geçiyor zaten diye test bile yapmadım o ay hamile olduğumu öğrendim herşeyin zamanı var elbet o ayrı ama çok kafaya takmak kendini yıpratmak oluyor Rabbim sana ve isteyen tüm kardeşlerimin kucaklarını doldursun İnşallah bu da benim her zaman duam 🙏
Aslibse Bfduam Ben klomeni günde 1 tane içtim toplam 14 yumurtam vardı 2 tanesi 10mm diğerleri 9 4 5 vs diyeydi doktor 5 gün sonrası için iğneni yap dedi sağlık personeliyim kendim yaptım
tucemsi Kızlar merhaba. Ben de bu ay klomen içtim ama doktorum çağırmadı takip için beni de. Kendi kendime takip etmeye çalışıyorum ovülasyon testi ile. Fakat iki gündür pik olduğunu düşünüyorum ama innovitanın ovülasyonunu kullanıyorum minnakkurabiyelerrr diye hesaptan hanımefendiyle konuştum dedi ki klomende bir hormon ilacı sayılır bu sebeple dedi ovülasyon testinde lh değeri hep çok yüksek görünür dedi yani çatldığını anlayamayabilirsin dedi sizce mantıklı mı böyle bir şey?? Yardımxı olur mısunuz
Aslibse tucemsi merhaba bana eczacı yumurtlamanı takip et yumurtlama olduğunda iğneni yap demişti ama ben yanılma payı olur diye takip etmedim klomen 5 gün kullanıp bitikten sonra kendim doktora gittim yumurtalarım büyümüş mü diye
tucemsi Bfduam hiç bilmiyorum iç dedi üç ay gebelik olmazsa bırak dedi. Olursa gel dedi Aradım dedim ki içmedim bu ay ilk kez içeceğim dedim iç dedi olmazsa iğnr dneriz dedi