Tug_34 Bfduam adetin 4. Günü başladım 2-2 içtim 4. Günde yan etkilerinden çok rahatsız oldum, çok şiddetli kasık ağrılarım oldu, ateş basması mide bulantısı, doktora yazdım 5. Gün 1 tane iç başka içme dedi.
Bfduam Tug_34 bulantı, kasık ağrısı bende de olmuştu. Sen günde 4 tane icmişsin ondan belki daha fazla yan etki olmuş olabilir.
Tug_34 Bfduam yok hayır, yanlış anlatmışım 😂 sabah akşam sabah akşam diye 4 gün içtim 5. Gün tek içtim
Gul5 Bfduam bende bu ay kullandım. Normalde yumurtlama günüm bitiyor bugün ama 14 olmuş daha. Cumartesi tekrar kontrole gitcem. Bu ilacı kullanmadan önce tam yumurtlama günümde oluşurdu yumurta hatta bir doktor muayenesinde yumurtlama haftası başlangıcıydı 18 mm olmuştu o kadar erken büyümüştü. Bu ilacın etkisini göremeyen hatta zararını gören bir tek ben miyim?
Bfduam eylulmihrasmom geç yumurta büyümesi mi kist şuphesiydi sende? Benimde geç büyüyor 18.gün 17 ml di dün.
Gul5 Bfduam 14. Günde. Normalde yumurtlama olurdu bende 14.günde ama daha yumurta bile zor gelişti. Cuma günü 12 ydi Salı 14 tü. Cumartesi tekrar bakılacak.
mucizeeem_ Doktor takibinde günde 1 tane ile 5 gün içtim sonunda doktor gel dedi gittim 2 büyümüş yumurtam vardı ilişki tarihlerini söyledi ama hiçbir işe yaramadı olmadı yani pcosluyum ben klomen ve çatlatma iğnesinden sonra dış gebelik meydana geldi sonra bende bidaha kullanmadım 9 ay sonra hsg çektirdim ve kendiliğinden hamile kaldım 🙏🏻 bende şaşırdım doktor asla normal yollardan hamile kalamazsın demıştı hsgde sorun çıkmadı ama yumurtlamam yoktu Allah’ın takdiri o ay aşılama yaptıracaktık kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim doktorum bile çok şaşırdı 🙏🏻
Bfduam mucizeeem_ ne kadar sürede bi adet oluyorsun? Yumurtlamanda kac ayda bir oluyor? Ovulasyonla mı takip ettin o ay yumurtlamanın olmadığını eğer öyleyse şaşırır kim olsa nasıl yumurtlama olmadan oldu bu diye:)
Gamzecikk Bfduam klomen kullanırken değil de bittikten sonra gelişme başlıyor, yani benim kaç kere kullandım öyle olmuştu hatta benim doktorum klomen bittikten bi hafta sonra çağırıyordu anca büyümüş oluyordu
Bfduam Gamzecikk ay ins öyle olur ya. O kadar moralim bozulduki kendi kendime yumurta yoksa nasıl olacakta, büyüyecek diye düşünüyordum.