• Gebelik
  • 6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı

Beyza9 gece de içtim bu sefer de sabah kalkamıyorum öğlene kadar uyuyorum

6+3 haftalık hamileyim mide bulantısından salata haricinde birşey yiyemiyordum prilam Dr kullanıyorum faydasını gördüm

GULMUSTAFA-2011 canım ben bugün kalp atışlarını duydum rabbime şükürler olsun 🙏🏻🤲🏻 normalde hafta içi gidicektim ama dün gece hafif bi lekelenme görünce doktorum sabah hemen çağırdı çok şükür kötü bişey çıkmadı gitmişken kalp atışlarınıda dinledik ❤️🐨

_dilara8mustafa_ senin adına çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah salı günü de ben duyarım canım bizm için de dua et 😊

_dilara8mustafa_ canım şimdi hastanedeyim kalp atışlarını duydum çok şükür henüz 7 haftalik daha çok küçük dedi doktor ama seslerini duydum Rabbım e şükürler olsun şimdi 7 tüp kan verdim sonuçları bekloyorm öğleden sonraya kaldım bidahaki muayene 12 haftalikkkn dedi doktor Rabbım isteyen herkese versin inşallah 🤲

8+4 teyim dün doktora gidecektik Urfa Siverek teyim hastaneler acil olmayan hastalara bakmıyor daha kalp atışı kese görmedim bir kaybım
      Var bu zamalarda kaybetmiştim inşaallah olumsuz bir durum yoktur bazen endişeleniyorum

pembemor25 vallaha 15 haftaya gidiyorum tam iyi yiyorum diyorum sonra bakıyorum efendim mide bulantıları kendini salmalar 😂 ya yapabiliyorum bişiler eskisi gibi değilim ama buzdolabının kapağını açmaya korkar mı bir insan ben korkuyorum 😹😹😹

_dilara8mustafa_ canım iyi akşamlar en son kalp atışını duydum demiştin doktor bidahaki muayene için ne söyledi kan falan da istedi mi ne zaman çağırdı bi dahaki kontrole

pembemor25 canım sana yazmayı unuttum dün kontrolüm vardı doktor kalp atışlarını dinletti henüz daha 7 haftalikmis kalp atışları biraz yavaş atıyordu küçük olduğu için dedi doktor ama Allah a şükürler olsun içim rahatladı doktorun odasına girerken kalbim duracak gibi çarpıyordu ya kalp atışı çıkmazsa diye düşünüyordum ama Rabbım e şükürler olsun duydum bidahaki kontrole 12 haftalik olunca gel dedi dün 7 haftalikmjş tam

GULMUSTAFA-2011 yaaa çok şükür 🥰 insan çok heyecanlanıyor orda beklerken kalp atışını duyunca heyecanın biraz olsa geçmiştir aynı şeyleri geçen hafta bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum kaç çıktı kalp atışları 🥰