• Gebelik
  • 6-7-8 haftalık gebelik mide bulantısı

GULMUSTAFA-2011 benim ilk muayene karından görememişti vajinal yolla bakınca gördü ama kese çok küçük şüpheli gebelik diyip kan testi sonucuna baktı. Orada da hamilelik çıkınca 1 hafta sonra kontrole çağırdı gittiğimde karından bakınca keseyi gördü 5 haftalık dedi 3 hafta sonra kalp atışı için çağırdı haftaya gidip duyarız inşallah 8 haftalık olucaz bakalım🙏🏻 İnşallah duyarız sağ Salim kucağımıza alırız canım ❤️

tasknozge288 hic yemek yiyemedim sürekli mide bulantisi birde mide agrisi oldu daha sonra ilacimi değiştirdi baska bi doktora geçinde bana baska ilac verdi o ilac mide agrimi geçirdi bulantilarim var ama eskisi kadar degil

Esra_can ayy bende hamile oldugumu 7. Ayda öğrendim aynı sizin gibi emziriyordum anlamadım şimdi 9+3 deyim.

Eynen bendende o kadar🥲

Alparslannannesi geçen hafta kese göründü 6+0 bı hafta tekrar çağırdı ama ben haftaya gideceğim 8+0 da. Bebek nokta kadardı çünkü. İyice büyüsün netleşsin. Olumsuz bişey olunca strese giriyoruz 🙈

Beyza9 günde kaç tane içiyorsunuz benimde ikiz gebelik 7+4 teyim bulantılarım çok çok fazla

mother2 benimde karın ağrısı yaşıyorum kaç haftalıksınız

mother2 bunun için doktorum magnezyum verdi beni çok rahatlattı. adet kasılmaları gibi çok oluyordu

8+5 bir gün iyi bir gün ekşimeli bulantılı öğürmeli ama kusma yok 2 3 günde bir ilaç alıyorum ve ayrıca içtiğim folik asitte miğdeme iyi geliyor