Durubebegim Aaaysee Allah yar ve yardımcınız olsun kalbimiz sizinle keşke elimizden fazlası gelse kendinede bebişe de çok iyi bak sen iyi olursan oda iyi olacaktır yemeğini falan aksatma kuzum😔
Aaaysee cahillesohbetikestim hareketleri iyi çok şükür bebeğim zaten hastaheneye gidemiyorum bir de hareket etmeseydi kafayı yerdim galiba
mylittlebabym Aaaysee dualarımız da kalbimizde seninle bebeğim. Yemene icmene dikkat edebiliyor musun? Bebiş nasıl?
Aaaysee mylittlebabym olduğu kadar yiyorum aşkım ilk günler kahvaltılık vs idare ettik dünden beri yemek yapıyoruz elhamdulillah bugün ve dün yardım da geldi,bebiste iyidir insaAllah hareketleri iyi çok şükür baska da bilmiyorum maalsef 😔
cahillesohbetikestim Aaaysee iyi çok şükür demek ki iyi keyfi yerinde minik kızın ❤ Allahım yardım etsin inşallah bir gün aklımdan çıkmadınız çok korktum ablanı buldum onunla iletişime geçtim ondan haberini aldık.
Aaaysee cahillesohbetikestim çok şükür güzelim Allah razı olsun hepinizden bizde birbirimize ulaşamadık ki çekmiyordu gece vakti neye uğradığımızı şaşırdık zaten nasıl çıktık dışarı bilmiyorum dış kapı açılmadı yürüyemedik bile sallanmaktan duvara tutunarak gittim kapıya kadar sonrasında karnımı tutup yere çöküşüm çok kötüydü çok….hatırlamak bile istemiyorum o çıkan sesler düşen kayalar gitmiyor sesleri kulağımdan
cahillesohbetikestim Aaaysee kurban olurum ben sana yollar açıldıysa ailenin yanına İstanbula gitsen bir süreliğine 🥺
Aaaysee Durubebegim onun için dikkat ediyorum zaten birtanem Allah razı olsun Duanız yeter insaAllah Rabbim yaşatmasın bir daha
Deletedmom_85 Aaaysee canım geçmiş olsun rabbim beterinden korusun. Kardeşin ile konusmustum iyi olduğunu öğrenmiştim. Senide görünce yazayım dedim. Rabbim tekrar yaşatmasın 😥🙏🏻
Aaaysee cahillesohbetikestim ah ah keşke 🥺 maaelesef kimse sıcak bakmıyor bu duruma eşim vs bir sey diyemiyorum