Armess_loya Aaaysee Ayşeeee ahh canım yaa arkadaşlardan alıyoruz haberlerinizi rabbim yardım etsin çokkkkk üzgünüm çokk 😭😔
Rapunzelinanasi Azizinannesi2 Ah ya Allah dayanma gücü versin herkese çok geçmiş olsun 🙏🏻 çıkabildiler mi enkazdan? İyiler mi?
Azizinannesi2 Rapunzelinanasi yok gulum ne haber var nede ses soluk sadece o apartman dan 13 kisi yaşam varmis
Aaaysee cahillesohbetikestim @mylittlebabym iyiyim çok şükür kızlar elektrik yok İnternet hiç cekmiyor su an bir kez anca girdim size de haber verim dedim Allah razı olsun diğer merak edenlere söylersiniz iyiyim elhamdulillah bebekde iyiidr insaAllah hastahene yok gidemiyoruz yani köyde yollar hâla kapalı yakında ki hastahene de de adım atacak yer yokmus bizim köyde yıkım var ama ölü yok çok şükür yan köylerimiz hepsi hala enkaz altında insaAllah ekipler gelir hâla devam ediyor deprem bu sabah 3 kez şiddetli oldu yine hakkınızı helal edin,çadırda kalıyoruz 4 gündür evin önünde toprakta kayma var çatlaklar var
Durubebegim Aaaysee ahhh kuzum çok üzüldük yüreğimiz kan ağlıyor inşallah bu yaralar en kısa zamanda sarılır🥀😔
cahillesohbetikestim Aaaysee oy kurban olduğum Allahım sen yardım et. İyisiniz ya buna şükür kuzum 🥺❤
mylittlebabym Aaaysee ah kuzum benim sen iyiysen bebekte iyidir hiç merak etme sende o da çok güçlüsünüz. İyi haberlerini bekliyoruz, Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir an evvel bu kötü günler geride kalsın diye dualarımız sizinle.🤎
Aaaysee Azizinannesi2 öyle güzelim aklıma sen geldin inan biraz kendime geldikten sonra çok şükür iyisiniz 🤍
Aaaysee Azizinannesi2 öyle güzelim aklıma sen geldin inan biraz kendime geldikten sonra çok şükür iyisiniz 🤍
Aaaysee Durubebegim @cahillesohbetikestim @mylittlebabym @Tubatgn @Armess_loya Ceromommm3 Allah razı olsun kızlar amin amin Rabbim yaşatmasın bir daha insaAllah sizde kendinize dikkat edin 💖
Armess_loya Aaaysee Dualarımız sizlerle Allah yar ve yardımcınız olsun Ayşeeee iyisin yaa çok şükür inşallah bian önce toparlanacaksınız❤️😔🤲🏻
Egemomsss Aaaysee Nerde yaşadığını bilmiyordum kuzum deprem bölgesindesin anladığım kadarıyla. İyi misin canım benim?
Aaaysee mylittlebabym iyiyim çok şükür güzelim idare ediyoruz işte bugün siddetli olmazsa insaAllah çadır da değil evde kalcaz Dua edin
nilsmomy Aaaysee Canım Ayşe burda okudum deprem bölgesindeymişsin Allah senin ve tün o bölgede olanların yardımcısı olsun inşallah hepiniz Allah a emanetsiniz. Bebeğinde iyidir merak etme canım Rabbim sana bağışlasın ❣️
mylittlebabym Aaaysee dualarımız da kalbimizde seninle bebeğim. Yemene icmene dikkat edebiliyor musun? Bebiş nasıl?