Aaaysee cahillesohbetikestim ah ah keşke 🥺 maaelesef kimse sıcak bakmıyor bu duruma eşim vs bir sey diyemiyorum
Boncukveannsi Aaaysee aileniz İstanbul da mı yaşıyor böyle fırsatınız varsa niye oturuyorsunuz İstanbul’a gidın ortalık düzelene kadar hem orada rahatça hastaneye felan gidebilirsiniz
Aaaysee Boncukveannsi evet ailem İstanbulda ama evlerimizde bir sey olmadığı için çok şükür,gitme taraftarı değil kimse maalsef
Boncukveannsi Aaaysee biraz psikolojikmen de size çok iyi gelirdi aslında, bana resmen evim şuan düşman gibi
Aaaysee Boncukveannsi psikoloji diye bir sey kalmadı zaten bende ama gelde bunu insanlara anlat….sen nerede yaşıyorsun
Boncukveannsi Aaaysee evet psikolojikmen resmen çöküşteyiz her zaman sallanıyor gibi his ediyoruz😢 Gaziantep bende
Aaaysee Boncukveannsi hâla devam ediyor zaten az önce bile şiddetli oldu Allahtan ki saniyeleri çok kısa
Boncukveannsi Aaaysee aynen öyle napicaz bu şekil bilmiyorum biz de camideydik çok kalabalıktı şuan çadırda yatıyoruz buz gibi sonumuz nolucak böyle
Aaaysee Boncukveannsi eviniz ne durumda? Bizim evin içinde bir sey yok şükür 2 gün öncesine kadar çadırda kalıyorduk ama 2 gündür evdeyiz çok soğuk çünkü
Aaaysee Boncukveannsi eviniz ne durumda? Bizim evin içinde bir sey yok şükür 2 gün öncesine kadar çadırda kalıyorduk ama 2 gündür evdeyiz çok soğuk çünkü