Deletedmom_116 bademli_puding Valla bazısı 17 haftalık mango diyo 18 muz diyo biz 21 iz bize hepsini diyo ahah
aliandalina bademli_puding sarıya da boyat sarı saçlı olsun 🤣 güzel bebeklere bak onlara benzesin ayva ye gamzeli olsun karnını kaşıma yüzü çizilir leke olur 😂😂😂
bademli_puding nergismom benimde duyduğum en saçma şeydi gerçekten o karar hurafe duydum bunun gibisini duymamıştım 😂
bademli_puding Deletedmom_116 ben artık meyvelere bakmıyorum doktorum bana kaç cm olduğunu söyledi bende ona göre bakıyorum 😅
bademli_puding Ela344 hamileliğimin başlarında kavun aşermiştim kızz bir hafta eşim aradıda bulamadıı en sonunda buldu rüyalarıma giriyoru artık 😂😂 sağlıkla gelsin bebişin 🥰
Deletedmom_116 bademli_puding Bende öyle yapayim bari 😂😂Yoksa daha çok bekleriz buyucekte sevincez diye uygulamada ahah
Ela344 bademli_puding amin inşallah 🙏🏻 🥰 Rabbim bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 bende çok karpuz aşermiştim hatta dolap yemekten çok karpuzla doluydu 😂
gzl_2320 bademli_puding amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı🙏 bende bu post sayesinde baktım ne olmuşuz bu hafta diye mısır koçanı çıktı 😂