bademli_puding Mucizem33 ben şalgam görmüştüm ya ama bize adanadan şalgam gelmişti içinde parça parça vardı havuç gibi bileydi ikiye bölünmüş havuçlar gibi 😂
bademli_puding aliandalina yedim bi kaç gün üst üste yedim ama dedim kendime dur böyle olmaz zaten 10 kilo almışım şimdiden 😂😂
aliandalina bademli_puding valla kilo konusunu fazla takmıyorum iki canliyiz sonuçta ayarı da kaçırmadan yiyorum sonra hep diyetle geçiyor biz kadınların ömrü 😂😅🤣
Mucizem33 bademli_puding o havuç canim evet onu sonrasında içine koyuyorlar. Siyah turpa benzer birşeyle yapılıyor bende Tarsusta yasiyorum buralarda heryer salgam
bademli_puding aliandalina benim oğlan doğunca zaten veririm diye düşünüyorum erkek çocukları hateketli olur ya 😂😂 kendimi avutma yöntemin
aliandalina bademli_puding 😂😂 kesinlikle katılmıyorum oğlum var sürekli araba robotu oyunu oynamaktan zayıflamıştim ve doğumda en az 6 kilo gidiyor bebek suyu plasenta kan ödem vs.
Deletedmom_116 bademli_puding 21 haftaligiz muz diyen var mango diyen var havuç diyen var varsa var neyiz hız🤣🤣
Ajdbddbsnan bademli_puding pazı buyuklugundeyiz kizimla 35+3 uz son 20 günümüz felan kaldı oglum kardesini gun sayiyor🙃